Ce părere are acest nou-născut despre prima fotografie a familiei

Iulia Mirică
scris pe

Prima poză în familie i-a solicitat creativitatea acestui nou-născut

Fotografiile de familie au devenit foarte populare, dar cea de mai jos vă va face să râdeți și să vă puneți câteva întrebări în același timp. Familia din fotografia aceasta pare a fi la o sesiune de poze la bustul gol pentru a imortaliza familia în noua componență.

Cu toate acestea, nu ne-am fi așteptat ca un nou-născut să fie directorul de imagine al acestei sesiuni de poze. Pesemne că ideea de ședință foto la bustul gol nu i s-a părut cea mai fericită variantă!

 

Publicația Geekologie a declarat că „Aceasta este imaginea în care Abbie Rogers a surprins un băiețel nou-născut care încearcă să își stropească părinții cu urină, pentru că l-au pus să participe la această sesiune de fotografie la bustul gol în familie”. 🙂

Orice părinte cunoaște emoțiile schimbării scutecului

În mod normal, schimbarea scutecului unui nou-născut vine cu emoții. Trebuie să speri ca cel mic să nu înceapă să facă pipi pe tine. Iar acest lucru este valabil și pentru caca, nu? Dar trebuie să te obișnuiești cu ideea că nu vei reuși de fiecare dată să fii pe aceeași lungime de undă cu odrasla ta și că vor apărea și accidente. Bine, cei doi părinți care au organizat ședința foto de mai sus au fost destul de curajoși să înceapă această acțiune cu un bebeluș dezbrăcat în brațe. Și-au cerut-o, cu alte cuvinte.

Tu ce momente amuzante ai surprins cu cel mic în fotografiile de familie? Cu siguranță le vei vedea peste ani și te vei amuza, aducându-ți cu drag aminte de momente în care piticul tău a fost directorul creativ al ședinței tale foto.

Dacă vă plac fotografiile, cu siguranță acestea vă vor fascina: Imagini care te fac să înțelegi ce înseamnă să fii în travaliu

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa