Gestul emoționant al unui tătic solidar: și-a tatuat o cicatrice de dragul copilului bolnav

tatuaj tata

Din dragoste pentru fiul lui, un tătic și-a tatuat pe cap o cicatrice exact ca a băiatului său bolnav de cancer.
Gabriel, în vârstă de 8 ani, este fiul lui Josh Marshall. Gabriel are o formă rară de cancer, numită astrocitom anaplazic, adică o tumoare malignă pe creier. Micuțul a fost diagnosticat anul trecut și a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a elimina majoritatea tumorii sale. Deși o parte a tumorii a rămas în creierul său, starea sa de sănătate este stabilă acum. Cu toate că operația a fost un succes, băiatul a rămas cu o cicatrice uriașă pe cap.

Puștiul i-a mărturisit tatălui că cicatricea aceasta îl face să se simtă ca un monstru și că este deranjat de privirile celor din jur. Tatăl lui Gabriel s-a decis să facă ceva pentru a-l ajuta pe fiul său să se simtă mai bine cu privire la aspectul său. Gestul său i-a șocat pe cei din jur: și-a făcut un tatuaj care imită cicatricea fiului său și i-a spus băiatului că, de acum înainte, oamenii vor arunca priviri ciudate spre amândoi.

În acest an, Josh și Gabriel au câștigat competiția organizată de Fundația Baldrick, #BestBaldDad, care evaluează fotografiile trimise de tați (chiar și de unchi, bunici, veri, etc), care și-au ras părul în onoarea unui copil cu cancer. Potrivit directorului de social media de la St. Baldrick, aceasta a fost prima dată când au avut un concurent care a mers mai presus de toate, în solidaritate cu copilul său, făcându-și un tatuaj, pentru a stimula încrederea de sine a fiului său.

Sursă foto: Babble

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()