Comunicat de presă: BILLA România întâmpină Sărbătorile de iarnă cu un eveniment caritabil

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

BILLA România, împreună cu Asociația Zâmbetul Îngerilor, își așteaptă vizitatorii, vineri, pe 6 decembrie începând cu ora 14:00 la un concert caritabil susținut de trupa Direcția 5 în parcarea magazinului din zona Barbu Văcărescu.

Evenimentul marchează apropierea Sărbătorilor de iarnă într-un stil tradițional și autentic pentru a readuce zâmbetul și voia bună în rândul persoanelor care au cea mai mare nevoie de ele: Chef Jakob Hausmann pregătește un meniu specific (cu ciorbă cu carne de porc, sarmale cu mamaliguță și cozonac),  bradul așteaptă să fie împodobit de către copii, ghetuțele vor fi umplute cu cadouri surpriză, iar trupa Direcția 5 va susține acțiunea print-un concert pentru toată lumea prezentă.

Poate mai mult ca în orice alt moment din an, apropierea Sărbătorilor de Crăciun stârnește în mare parte dintre noi dorința de împărtăși bucuria cu cei din jur. Pentru BILLA România acest moment înseamnă oportunitatea de a fi mai aproape atât de clienții noștri, cât și de persoanele care duc o viață mai grea decât noi. Așa a apărut parteneriatul cu Asociația Zâmbetul Îngerilor, care pentru noi reprezintă un pas concret spre oferirea unor motive de bucurie celor care poate au prea puține. În acest context, credem că puterea noastră de a face bine stă, de fapt, în disponibilitatea clienților BILLA de a ne fi aproape. Astfel, atmosfera de Sărbătoare pe care o creăm împreună pe 6 decembrie este o atmosferă ca acasă, cu muzica, artiștii, mâncarea și oamenii pe care îi apreciem, a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA România.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa