Comunicat de presă: Dăruieşte bucurie cu pachetele de Sărbători de la Colgate-Palmolive

Crăciunul acesta, alegerea cadoului ideal pentru cei dragi este mai uşoară, cu seturile Colgate-Palmolive!

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi! Tocmai de aceea, Colgate-Palmolive a pregătit, ca în fiecare an, mai multe seturi speciale, care pot fi cadoul ideal atât pentru familie, cât şi pentru prieteni sau colegi!

Noile pachete, cu un design atractiv, conţin combinaţii practice și tentante de produse, în aşa fel încât vor satisface şi cele mai exigente gusturi. Seturile cadou de la Colgate-Palmolive sunt disponibile în mai multe variante, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

Răsfăţ şi hidratare pentru zilele geroase de iarnă

Feel Glamorous este setul perfect pentru femeile sofisticate, ce îşi doresc să se răsfeţe cu arome irezistibile, revitalizante pentru corp şi minte. Pachetul conţine două geluri de duş: Palmolive So Relax (250 ml), cu ulei esenţial de lavandă, cardamom şi ylang-ylang, şi Feel Glamorous (250 ml) cu mure, vanilie de Bourbon şi Fructul Dragonului. Împreună cu antiperspirantul Lady Speed Stick Black Orchid Strick, produsele sunt ambalate într-o gentuţă cosmetică practică şi încăpătoare.

Femeile cu un stil de viaţă activ vor aprecia noul set Dynamic & Natural, care conţine gelul de duş Palmolive Aroma Sensations So Dynamic (250 ml) cu verbenă, ulei esenţial de mandarin şi flori de portocal şi antiperspirantul Lady Speed Stick Natural & Protect.

Produsele din setul Olive Nature conţin ingrediente din extracte 100% naturale de măsline şi aloe vera care hidratează în profunzime pielea şi o învăluie într-un parfum unic şi discret. Pachetul, ambalat într-o cutie elegantă, este format din gelul de duş Palmolive Naturals Olive (250 ml) şi săpunul lichid pentru mâini din aceeaşi gamă (300 ml).

Smooth Delight este alegerea ideală pentru clipe de răsfăţ în zilele mohorâte de iarnă. Setul conţine gelul de duş (250 ml) şi săpunul solid (90 g) Palmolive Naturals Macadamia cu ulei 100% natural de macadamia, extracte de floare de cacao şi formula îmbogăţită cu lapte hidratant, pentru o piele moale şi catifelată.

Îngrijire eficientă pentru bărbaţi puternici

Pentru cadourile destinate bărbaţilor, Colgate-Palmolive a creat trei seturi speciale, disponibile în trei variante: Stay Active, Power of Freshness şi So Sensitive. Setul Stay Active este potrivit bărbaţilor cu un stil de viaţă activ, pasionaţi de sport şi activităţi în aer liber, oferind protecţie completă pe durata întregii zile. Pachetul conţine gelul de duş Palmolive Men Revitalizing (250 ml) cu ulei de grapefruit şi mentă, săpunul lichid de mâini Protex Fresh (200 ml) şi antiperspirantul Mennen Speed Stick Naturals & Protect (50 g). Pe lângă produsele cosmetice, pachetul este completat de un accesoriu cadou – o pereche de căşti, pentru a asculta muzica preferată în timpul antrenamentelor zilnice.

Produsele conţinute de setul Power of Freshness garantează dimineţi revigorante şi pline de energie. Setul este format din gel de duş Palmolive Men Refreshing (250 ml) cu minerale marine şi ulei de eucalipt, şi antiperspirant Mennen Speed Stick Power of Nature Avalanche (60 g).

Gama pentru bărbaţi este completată de setul So Sensitive, destinat celor cu pielea sensibilă. Gelul de duş (250 ml) şi spuma de ras Palmolive Men Sensitive (300 ml) oferă îngrijire delicată şi prospeţime de durată, datorită extractului de aloe vera.

Seturile cadou Colgate-Palmolive vor putea fi găsite pe rafturile magazinelor începând cu mijlocul lunii noiembrie.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()