Comunicat de presă: Fii tu parfumierul Life Care®

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Noua aromă Biotissima® poate purta numele tău!

Parfumul pe care iubești să-l porți are aroma preferințelor și „culoarea” personalității tale. El nu este orice parfum, ci îți seamănă prin intensitate, drăgălășenie, eleganță, mister sau spontaneitate. Ce-ai spune dacă parfumul tău preferat ar purta chiar numele tău? Intră în campania Life Care®, iar noua aromă Biotissima® poate purta numele tău!

Campania „Fii tu parfumierul Life Care!” îți propune 3 combinații inedite de note lemnoase, fructate și florale, care se întrec pentru a deveni noul parfum Biotissima®, cu semnătura ta! Încearcă cele 3 parfumuri de poșetă Biotissima®, votează-ți preferatul până pe 21 decembrie 2015 pe pagina www.life-care.com/parfumulmeu, iar dacă te numeri printre persoanele care au ales sortimentul care va reuni cele mai multe voturi până la finalul campaniei, intri automat în tragerea la sorți pentru titlul de Parfumier Life Care®. Astfel, în prag de Sărbători, cel mai nou parfum de serie Biotissima® va purta numele tău.

Astfel, cele 3 combinații de arome te invită să o recunoști pe cea care pare făcută special pentru tine:

Aroma „LOVE …” te învăluie cu note de vârf de coacăze negre, asortate perfect cu note mijlocii de frezie și trandafir. Complexitatea parfumului este completată de note de bază de patchouli, lemn, chihlimbar și vanilie, duce vanilie! Nu-ți mai rămâne decât să închizi ochii și să te imaginezi pe o plajă cu cel mai fin nisip și ape turcoaz de vis, într-un oraș european fermecător, cu o arhitectură care te plimbă prin scene și povești de dragoste celebre sau în mijlocul naturii, încântată de aerul tare și miresme îmbietoare.

Fii liberă, seducătoare și plină de mister cu aroma „KISS …”! Combinația neașteptată a notelor de vârf de fructe si frunze de coacăze negre, bergamotă și citrice poate fi cartea de vizită a feminității tale. În plus, aroma fascinează și datorită notelor mijlocii de crin, iasomie, caisă și trandafir. Adori suspansul unui bal mascat, exotismul unei călătorii de vară sau gustul intens al cocktail-urilor viu-colorate? Atunci KISS este sortimentul care te definește!

Parfumul „SEE …” îți vine mănușă dacă ești o fire jucăușă, delicată și sensibilă! Te regăsești în notele de vârf complementare de piersică și portocale amare? Poartă combinația de note mijlocii de frezie, trandafir, magnolie și iasomie, alături de notele de bază lemnoase de mosc, ambră și cedru și bucură-te de cele mai fericite momente ale vieții. Dacă un colț de grădină însuflețit de ciripitul vesel al păsărelelor este pentru tine, un colț de rai, atunci aroma SEE îți citește gândurile.

Lasă-te inspirată de combinațiile Biotissima și hai să scoatem împreună pe piață următorul parfum Life Care®! Poți testa cele 3 arome pentru a vedea care lasă cel mai fermecător parfum pe piele și care este alegerea ta.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa