De Ziua Copiilor, TU ești SUPERSTAR! (P)

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Copiii iubesc muzica. Nu există vreunul care să nu cânte și să danseze ori de câte ori are ocazia. Prichindelul meu cântă toată ziua prin casă. Se urcă pe canapea și își imaginează că este pe o scenă, iar sprayurile din casă sunt folosite adesea pe post de microfon.

Îți sună cunoscut? Oferă-i copilului tău oportunitatea de a-și afișa talentul și de a câștiga un sentiment de realizare și de mândrie, înscriindu-l în concursul de interpretare muzicală Music Star.

Te asteptăm pe 28 mai, alături de prichindelul tău talentat, începând cu ora 17:00, la marea preselecţie a concursului Music Star. Te vei întâlni cu artiștii de la Contrapunct și Fabrica de Muzică într-un eveniment prezentat de Marian Soci.

Pe 1 iunie, de la ora 17:00 te invităm la Marea Finală Music Star unde vom premia cei mai talentați participanți, iar AMNA te va încânta cu un super concert, o sesiune de autografe și group selfies!

Câștigătorii vor primi cursuri de dans, canto și instrumente la școlile de talente partenere, precum și super cadouri oferite de magazinele participante.

Pentru înscrieri la preselecție, accesează http://www.militari-shopping.ro/noutate/formular-inscrieri-preselectie-26-mai/

Copiii trebuie să aibă ocazia să își exercite talentele și abilitățile. Acest concurs, nu numai că îi va permite copilului tău să trăiască o experiență inedită, performând în fața juriului și a publicului, dar îl va și motiva să treacă la nivelul următor. Merită această sansă, iar un pic de concurență sănătoasă va fi bună pentru el.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa