Diana Stănculeanu, Gáspár György şi Monica Reu, mai aproape de părinţii din Braşov

Monica Reu la Conferințele Totul despre mame Brașov
Monica Reu

Conferința “Părinți conștienți, copii fericiți” din Brașov reuneşte trei dintre cei mai îndrăgiţi specialişti în parenting din România

Monica Reu la Conferințele Totul despre mame Brașov
Monica Reu descurcă firele comunicării non-violente

Diana Stănculeanu, Gáspár György şi Monica Reu, trei dintre cei mai îndrăgiţi specialişti în parenting din România, sunt invitaţii primei conferinţe TOTUL DESPRE MAME din afara Bucureştiului, care se va desfăşura pe 28 martie, la Hotel Kronwell din Braşov.

Biletele pentru conferinţa “Părinți conștienți, copii fericiți” se pot achiziţiona online.

 

Publicul bucureştean i-a întâlnit deja pe cei trei specialiști pe parcursul ultimelor luni, la Serile TOTUL DESPRE MAME, eveniment lunar care adună numeroşi participanţi la Librăria Humanitas de la Cişmigiu.

„Curajul de a creşte copii cu empatie”, „Cum încurajăm autonomia copiilor” şi „Mindfulness pentru părinţi” sunt cele trei teme pe care aceştia le vor aborda pe 28 martie la întâlnirea cu publicul braşovean, numită „Părinţi conştienţi, copii fericiţi”.

Monica Reu, specialistul în comunicare non-violentă

Monica Reu, preşedintele şi fondatorul Asociaţiei pentru Comunicare Non-Violentă şi mama unei fetiţe în vârstă de cinci ani, este primul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication şi formator CNFPA, organizând workshop-uri de CNV de peste zece ani în ţară şi în străinătate.

Foarte iubită în comunitatea TOTUL DESPRE MAME, interviurile şi articolele cu Monica Reu fiind materiale în topul intereselor părinţilor, Monica a fost de două ori curatorul Conferinţelor lui Alfie Kohn în România şi invitată de mai multe ori la Serile TOTUL DESPRE MAME, unde a vorbit despre empatie şi lecţiile pe care ni le predau copiii noştri.

Stilul său cald de a vorbi şi zâmbetul aproape permanent prezent transformă fiecare întâlnire cu Monica Reu într-o sesiune serioasă de încărcat bateriile pentru orice părinte. Dar asta nu e tot, Monica reuşind prin experienţa sa profesională şi cea de mamă să vină cu răspunsuri concrete pentru ieşirea din situaţii familiale mai puţin plăcute sau pentru a consolida un părinte direcţia bună pe care a pornit.

Copilăria în toată frumuseţea şi complexitatea ei, atent observată de Diana Stănculeanu

Diana Stanculeanu | Totul despre mame
Diana Stănculeanu

Diana Stănculeanu este psihoterapeut specializat în evaluarea şi terapia copiilor şi expert în educaţia părinţilor, pe care îi însoţeşte în procesul complex de creştere şi educaţie pozitivă a copiilor. Coordonează, totodată, în cadrul organizaţiei Salvaţi Copiii programul de combatere a violenţei împotriva copilului, program în cadrul căruia a dezvoltat servicii de evaluare, consiliere şi psihoterapie pentru copil şi familie.

Diana Stănculeanu a fost colaborator permanent al emisiunii TOTUL DESPRE MAME, având una dintre cele mai urmărite rubrici, “Educaţia pozitivă”, iar succesul de care s-a bucurat atunci a făcut că publicul să vină în număr mare la întâlnirea cu ea desfăşurată la Serile TOTUL DESPRE MAME.

La acest eveniment, Diana le-a spus celor prezenţi ce sunt nevoile umane, cât de diferite sunt acestea în funcţie de vârsta individului şi cum acestea îşi fac loc în cadrul unei familii, pentru ca aceasta să poată evolua armonios.

Vârsta şi provocările ei diferite au fost, de altfel, un subiect des explicat de Diana Stănculeanu în articolele TDM, articole care, prin paleta largă de subiecte analizate, au reuşit să răspundă nevoilor de informare ale unei categorii extinse de părinţi.

Gáspár György sau expertul în rezolvarea problemelor familiei

Gáspár György | Totul despre mame
Gáspár György, expertul în problemele familiei

Gáspár György, preşedintele Asociaţiei Multiculturale pentru Psihologie şi Psihoterapie, este psiholog clinician, psihoterapeut licenţiat în psihologie la Universitatea “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, cu o formare de lungă durata în Hipnoterapia Ericksoniană, Terapia de Familie şi Psihoterapia Integrativă. Este membru al Colegiului Psihologilor din România şi al Asociaţiei Psihologilor din România.

La Serile TOTUL DESPRE MAME a abordat teme legate de cuplu şi de tehnici mindfulness pentru părinţi, acest ultim subiect urmând să fie prezentat pe larg la întâlnirea din Braşov.

Având un stil de prezentare extrem de alert şi care abundă în informaţii tehnice, dar şi multe sfaturi practice, Gáspár a reuşit la fiecare dintre cele două evenimente offline din Bucureşti să atragă un public extrem de numeros. Gáspár György a întâlnit extrem de mulţi părinţi interesaţi de ameliorarea legăturii dintre ei şi copiii lor, iar chimia dintre vorbitor şi public a fost vizibilă.

 regina

„Conferinţele TOTUL DESPRE MAME în oraşul tău” vin în întâmpinarea nevoii şi dorinţelor părinţilor din întreagă ţară care doresc să fie la curent cu tot ce este ce este nou, eficient şi benefic în sfera de parenting. Având ca punct de plecare „Serile TOTUL DESPRE MAME”, seria de evenimente de succes desfăşurate lunar în Bucureşti, aceste conferinţe vor oferi unui număr şi mai mare de părinţi posibilitatea de a accesa un conţinut valoros şi de a cunoaşte speakerii care să le răspundă propriilor temeri sau întrebări.

Biletele pentru conferinţa “Părinți conștienți, copii fericiți” se pot achiziţiona online, prețul unui bilet fiind de 120 de lei. Se acordă o reducere de 10% pentru pachetele de 10 bilete, cumpărate pâna pe 8 martie. Prețul unui bilet achiziționat direct la conferință va costa 140 lei. De asemenea, toate cărţile editate de Multi Media Est Publishing vor putea fi cumpărate de la conferinţă direct de la standul de carte ce se va organiza special pentru eveniment.

Un proiect susținut de Rețeaua privată de sănătate Regina Maria.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()