Comunicat de presă: Fii mereu în formă cu echipamentele profesionale de la Lidl

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Din 11 februarie, echipamentele profesionale de antrenament te așteaptă la Lidl, pentru a fi în formă în orice anotimp, chiar la tine acasă. În funcție de gradul de dificultate al exercițiilor fizice alese, vei putea achiziționa echipamente sportive variate, din gamele Crivit și Sensiplast.

Pentru un stil de viață activ, acum te poți bucura de sesiuni de exerciții fizice chiar la tine acasă, în orice moment al zilei, cu articolele sportive de la Lidl. Ganterele în formă de ghiulea (de la 19.99 lei/buc.), având greutatea de 2.5 kg, 5 kg sau 10 kg, te pot ajuta să îți exersezi toate grupele de mușchi și să îți întărești sistemul cardiovascular, ligamentele și tendoanele. Sau poate preferi setul de gantere, care conține șase discuri din fontă lăcuită și o bară cromată din oțel, cu margini în cruce pentru mai multă aderență.

Accesoriile fitness, disponibile în 3 seturi diferite, te pot ajuta la antrenarea eficientă a întregului corp. Poți continua antrenamentul cu câteva exerciții la aparatul de gimnastică multifuncțional, special conceput pentru tracțiuni, flotări sau abdomene, ce vor duce la tonifierea musculaturii spatelui, pieptului, brațelor și abdomenului. În plus, cu ajutorul aparatului de antrenament cu corzi îți poți dezvolta echilibrul, postura și abilitățile de coordonare, utilizând propria greutate a corpului.

Cu ajutorul echipamentelor profesionale de sport de la Lidl, îți poți antrena trapezul și mușchii dorsali prin tracțiuni la bară. Anca Surdu, dublă campioană mondială şi europeană în gimnastică aerobică, îți recomandă următorul exercițiu: poziționează-te sub bară, în picioare, și ridică brațele în aer. Folosind o priză cu palmele spre corp, apucă bara cu ambele mâini. Depărtează palmele la mai puțin de o lățime de umeri. Prinde bara și asigură-te că nu atingi solul. În funcție de înălțimea la care este așezată bara, poți flexa puțin genunchii. Folosește-te de brațele perfect întinse pentru a susține întreaga greutate a corpului. Expiră și ridică-ți corpul, folosindu-te doar de brațe – antebrațele trebuie să rămână perpendiculare pe sol. Ridică-ți corpul până când bărbia depășește cu puțin bara. Inspiră și revino lent la poziția inițială. Pentru a te antrena corect, cadența normală a acestui exercițiu este: 1 secundă pentru mișcarea pozitivă (de la poziția de start la cea de final), 1 secundă menții poziția de final, 2 secunde durează mișcarea negativă (de la poziția de final la cea de start) și 1 secundă menții poziția de start.

Alegând ținutele sport din gama Crivit, te vei bucura de confort sporit în timpul exercițiilor fizice și de libertate de mișcare în timpul antrenamentelor. Doamnele pot opta pentru unul dintre modelele de pantaloni funcționali, combinați cu un tricou funcțional și pantofi sport. Bărbații își pot alcătui ținuta cu o pereche de pantaloni funcționali, alături de un tricou funcțional și pantofi sport.

Exercițiile de pilates sau yoga reprezintă mixul sportiv care îți poate aduce relaxarea. Astfel, perna de exerciții balans, din gama Sensiplast, te poate ajuta să îți menții ținuta corectă a spatelui, în timp ce antrenezi diferite grupe de mușchi.

Inspiră-te din catalogul dedicat exercițiilor fizice și fii în formă cu echipamentele profesionale de sport de la Lidl, începând cu 11 februarie!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

http://www.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Twitter Lidl Romania

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa