Lucrul incredibil pe care l-a făcut o cafenea pentru mămici

Iulia Mirică
scris pe

Află ce lucru adorabil a făcut această cafenea pentru mămicile care alăptează

Știm din proprie experiență că poate fi o sarcină dificilă să găsești un loc în care să-l alăptezi pe cel mic, atunci când sunteți la plimbare. Între a te feri de privirile străinilor care te stresează (dacă nu ești genul care poate ignora acest lucru) și a găsi un spațiu în care să îți facă plăcere să stai și să îți hrănești bebelușul, poți ajunge să să ai experințe mai puțin plăcute, care îți taie entuziasmul pentru pimbări și ieșiri.

Or momentele petrecute afară sunt esențiale pentru relaxarea și echilibrul emoțional al întregii familii! O cafenea din Australia, încearcă să schimbe regulile jocului pentru mămicile care alăptează, încercând să aibă o atitudine diferită față de ele, mai caldă și mai primitoare decât restul locurilor publice.

 

Cafeneaua The Willows Cafe din Sydney nu numai că le oferă gratuit o cană cu ceai mamelor care alăptează, ci și are un semn mare în spatele geamului său, care spune: „Dragi mame care alăptați, intrați și beți gratis o cană cu ceai, dacă aveți nevoie să faceți o scurtă oprire… Nu trebuie să comandați de mâncare, nu trebuie să ne cereți permisiunea – vă rugăm doar să vă relaxați.”

Sprijin pentru mamele care alăptează

Această invitație publică face clar faptul că mamele care alăptează vor fi întâmpinate aici cu caldură și că vor primi sprijinul de care au nevoie.

În perspectivă, probabil că abordarea acestei cafenele va avea un impact orașului Sydney, reușind să fie un model și pentru astfel de locuri, care se pot transforma în destinațiile favorite al mamelor de bebeluși. Și sperăm ca această modă să ajungă și pe alte continente 🙂

Despre alăptarea în public am mai scris aici: Mă jenez, dar mă tratez!

Nu uitați să ne dați un like pe Facebook, dacă nu ne-ați dat deja! Publicăm multe articole simpatice! 🙂

Sursă foto: Popsugar

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa