Natalie Imbruglia, însărcinată la 44 de ani. Tatăl, necunoscut, e un donator de spermă

Artista se pregătește să devină mamă pentru prima dată.

Cântăreața Natalie Imbruglia și-a uimit fanii anunțându-i pe Instagram că va fi mamă pentru prima dată, la 44 de ani. Ea a postat o fotografie în care se vede clar că sarcina este una avansată, și a anunțat că va naște în această toamnă.

Artista va naște primul copil la 44 de ani.

Anunțul sarcinii a fost făcut pe Instagram în contextul pregătirii unui nou album. ”Sunt foarte fericită să vă anunț că am semnat un contract de înregistrare cu BMG! Ce echipă minunată! Am fost ocupată cu scrisul în ultimul an și jumătate și aștept cu nerăbdare să împărtășesc cu voi noile mele cântece!. Și după cum se vede în poză, mai am un anunț de făcut (nu, nu am înghițit un pepene!). Aștept primul meu copil în această toamnă. Cei care mă cunosc știu că mi-am dorit de mult timp acest lucru și ma simt binecuvântată că s-a întâmplat cu ajutorul fertilizării in vitro și al unui donator de spermă- Nu voi mai spune altceva despre acest lucru în mod public. Sunt foarte entuziasmată cu privire la această noua aventură: un nou album și un nou statut, acela de mamă”, a scris artista.

 

View this post on Instagram

I’m very happy to announce that I have just signed a record deal with BMG!! What an AMAZING team. I have been busy writing for the past year and a half and can’t wait to share these new songs with you all!!!! And as you can see from the pic.. there is another announcement… (no I haven’t swallowed a watermelon). I’m expecting my first child this Autumn. For those of you that know me, this has been something I have wanted for a very long time and I’m blessed that this is possible with the help of IVF and a sperm donor-I won’t be saying anything more on that publicly. I’m so excited about this next adventure… a new album and I’m going to be a mum! 🎶🤰🏻🎉😍❤️✨

A post shared by natalie_imbruglia (@natalie_imbruglia) on

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()