Prințesa Charlotte în prima zi de școală. Video și fotografii emoționante

Cristina Călin, redactor
scris pe
prințesa charlotte

Prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge Kate și William, a început școala. În prima zi a fost însoțită de ambii săi părinți și de fratele său mai mare.

Charlotte are 4 ani și va merge la școala Thomas’s Battersea împreună cu fratele său mai mare, Prințul George. Ducele de Cambridge a declarat pentru Press Association că micuța Charlotte s-a arătat foarte încântată de faptul că devine elevă.

Familia regală a ajuns la școală cu mașina. A fost întâmpinată de Helen Haslem, directoarea ciclului primar al unității de învățământ și a fost însoțită în clasă de părinții ei. Aici, ea va învăța alături de alți 21 de colegi. Va avea o mulțime de materii, de la franceză și mandarină, la arte, balet și programare. Accentul va fi pus pe lecții de actorie și muzică.

prințesa charlotte

Chiar dacă de obicei Charlotte este foarte jovială, obișnuind să facă oamenilor cu mâna sau să scoată limba fotografilor, în prima zi de școală a fost foarte timidă. La un moment dat chiar s-a ascuns după mama ei. Având deja doi ani experiență în unitatea de învățământ, fratele ei George a fost mult mai relaxat la reîntâlnirea cu școala. Chiar s-a arătat mândru să îi poată arăta surorii lui mai mici școala și să îi explice ce se întâmplă acolo.

Prințesa Charlotte primește discount de la taxă

La școala Thomas’s Battersea învață 560 de băieți și fete cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani. Taxa este de 6.428 lire pentru fiecare trimestru, potrivit websit-ului școlii. Pentru că în școală învață și fratele ei, părinții vor avea un discount care le va reduce taxa la 6305 lire sterline.

prințesa charlotte

Prinţesă Charlotte, al cărui nume complet este Charlotte Elizabeth Diana, în onoarea bunicii sale, Prinţesă Diana, şi a străbunicii ei, Regina Elisabeta, s-a născut pe 2 mai 2015. Ea este a patra în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Ducesa de Cambridge a fost foarte radiosă și a zâmbit tot timpul.  Acum doi ani, când George a avut prima zi de școală, nu a putut fi prezentă pentru că era însărcinată cu prințul Louise. Starea de rău dată de hyperemesis gravidarum a ținut-o departe de ieșirile publice pentru o perioadă.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa