Soțul lui Celine Dion a murit

scris pe
rene angelil

Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva minute pe pagina oficială de Facebook a artistei:

René Angélil (73 de ani) a murit în această dimineață la reședința din Las Vegas după o luptă lungă, dar curajoasă împotriva cancerului. Familia vă roagă ca intimitatea să le fie respectată în aceste momente.”– a fost declarația dată de echipa artistei.

În ultimii ani, Celine Dion a stat departe de atenția presei pentru a se concentra pe îngrijirea soțului și managerului ei, René Angélil, diagnosticat cu cancer la nivelul gâtului. A revenit pe scenă anul trecut, când René a insistat să-și reia cariera pentru care a contribuit întreaga lui viață.

S-au cunoscut când Celine Dion avea numai 12 ani

Celine Dion l-a cunoscut pe René Angélil când ea avea numai 12 ani, i-a devenit manager, iar în 1994 s-au căsătorit. René este cel care i-a dăruit artistei nu numai o carieră de succes, ci și trei băieți, unul de 14 ani și gemenii de cinci ani.

„Să nu uităm că el a fost conducătorul echipei toată viața mea„, a afirmat Celine Dion, referindu-se la soțul ei, cel care i-a susținut cariera de mare succes, în care a vândut 220 de milioane de discuri. Prin urmare, deși el suferea de cancer de mai mulți ani și era hrănit intravenos de mai bine de doi, René nu a renunțat să o încurajeze să rămână acolo unde se simte cel mai bine: pe scenă.

„Vreau să mor în brațele tale”, i-a mărturisit René cântăreței, ceea ce s-a și întâmplat în această dimineață.

În urmă cu două luni, un apropiat al familiei a declarat pentru revista Closer: „Acesta va fi ultimul Crăciun pe care îl vor mai petrece împreună. Celine încearcă să profite la maxim de timpul care i-a mai rămas alături de René. Este optimistă prin natura ei și are încredere în Dumnezeu și în soartă.”

Cu siguranță a fost una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, iar iubirea artistei pentru René va trăi o veșnicie prin cântecele și versurile scrise pentru unicul bărbat din viața ei.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa