Spotmedia.ro, o nouă publicație on-line

spotmedia

Într-o lume în care avem nevoie de informații corecte pentru a lua decizii asumate este bine să fim foarte atenți la sursele pe care le alegem. Luni, 15 iunie, s-a lansat site-ul media quality SpotMedia.ro.

Publicația acum își asumă un concept editorial nou pentru România – jurnalismul constructiv, orientat spre soluții.SpotMedia.ro beneficiază de un concept grafic integrat și spectaculos, realizat de Mihai Munteanu orientat către o excelentă experiență a utilizatorului pe site, totodată reflectând și personalitatea echipei.

SpotMedia.ro are cea mai buna echipă de editori news, care asigură în permanență o selecție relevantă a informațiilor și evenimentelor zilei, pentru informarea rapidă și completă a cititorilor.

În plus, echipa de content a SpotMedia.ro realizează în fiecare zi interviuri, anchete, reportaje, campanii care explică ceea ce se întâmplă, identifică problemele, responsabilii pentru rezolvarea acestora și indică posibile soluții.

SpotMedia.ro are și cea mai puternică echipă de comentatori și analiști – jurnaliștii siteului, dar și specialiști și personalități ale vieții publice -, care abordează echilibrat și argumentat, din unghiuri de cele mai multe ori surprinzătoare, toate evenimentele importante interne și internaționale.

SpotMedia.ro are și sport, mult sport de bună calitate, toate competițiile importante fiind acoperite prin transmisiuni live 24/7.

Spotmedia, planuri de dezvoltare

În viitor urmează curând lansarea unei aplicații pentru mobil, a unei platforme de TV online, dar și a altor produse jurnalistice inovatoare și  crearea unei comunități puternice în jurul siteului, mai ales prin aplicarea unui nou concept editorial – jurnalismul constructiv.

SpotMedia.ro lucrează cu regia de publicitate InternetCorp.

“Patru lucruri credem că ne definesc, ca echipa de jurnaliști: facem presă quality, avem conștiința că suntem în slujba oamenilor, ne facem meseria cu pasiune și ne place să inovăm. Am făcut imposibilul în mai puțin de 10 zile și acum începem să construim. Acum ne-am pus în cap să facem jurnalism constructiv – să scriem despre provocările de zi cu zi din viața oamenilor, dar să găsim și soluții.

Și asta pentru că, de prea multă vreme, agenda publică e făcută fără să se țină seama de nevoile oamenilor, iar cearta permanentă, incertitudinea, informațiile negative care abundă fac să pară că totul este negru și fără speranță. Și ne-am întrebat: ce-ar fi să punem accentul pe resurse, viitor și speranță? Fără să cosmetizăm realitatea, fără să ignorăm lucrurile importante mai puțin plăcute care se întâmplă.

Va ajuta, este nevoie de această perspectivă diferită? Rămâne de văzut, însă este noul nostru pariu și credem că îl vom câștiga, pentru că ne cunoaștem cititorii, alături de care am învățat și crescut și până acum. Așadar, să schimbăm împreună în bine lumea în care trăim! Spot on!”, spun membrii echipei în comunicatul de presă în care se anunță lansarea publicației.

Subiecte din prima ediție

În prima ediție a SpotMedia.ro puteți citi  interviuri cu șeful DNA, Crin Bologa, istoricul Lucian Boia, cu președintele Consiliului Fiscal, Daniel Dăianu, cu expertul în educație Marian Staș, cu politologul Vladimir Tismăneanu, cu Alin Fumurescu, profesor de Științe Politice la Universitatea din Houston, cu Alina Bârgăoanu, expert în cadrul grupului pentru combaterea știrilor false al Comisiei Europene, cu dr. Valentin Dingă, președintele asociației „Live to save lives”, cu tenismena Mihaela Buzărnescu, cu Alin Firfirică, cel mai bun atlet al României în 2018 și 2019 și cu tenismena croată Mirjana Lucic-Baroni.

De asemenea, mai puteți citi opinii și analize – semnate de jurnaliștii Ioana Ene Dogioiu, Magda Grădinaru, Emilian Isăilă; avem parte și de prezența onorantă a lui Armand Goșu, Petrișor Peiu, Valentin Naumescu, Mircea Coșea, Mihai Sandu și Radu Delicote și anchete jurnalistice despre pensile speciale și averile primarilor din București. Dacă sunteți interesați găsiți și o campanie de informare privind prețul la gaze, în perspectiva liberalizării de la 1 iulie a pieței de profil.

Pentru mai multe detalii îi găsiți aici: www.spotmedia.ro, Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Instagram

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()