Comunicat de presă: Sugestii cadouri de Valentine’s Day pentru ea

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Sărbătorim iubirea cu arome rafinate și culori vibrante!

De Ziua Îndrăgostiților, torturile din colecția Signature și prăjiturile Essentials au decor special, în ediție limitată Colors of Love.

Despre torturile Signature:

Torturile Signature introduc în România noțiunea de concept cake: rețete proprii, rafinate, surprinzătoare, cu un decor unic, elegant, modern.

„Ne-am dorit să oferim pretexte pentru clipe de neuitat alături de cei dragi: un moment romantic în doi, tradiția prânzului de duminică în familie, o sărbătoare între prieteni sau o aniversare. Este o colecție creată pentru momentele speciale și oamenii pe care îi prețuim”, spune Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Rețetele premium combină mousse-uri cremoase, precum cele de ciocolată belgiană, caramel, șampanie sau cognac, cu mousse-uri cu arome proaspete, light, de cireșe, fructe de pădure sau lămâie și blaturi amaretto cu migdale sau blaturi cu ceai verde. Create folosind tehnici tradiționale și cea mai nouă tehnologie, torturile Signature au arome intense și texturi delicate, într-o armonie perfectă. Designul colecției Signature Cakes 2016 are la bază forme organice, glazuri în culori vibrante, cu străluciri de oglindă, decoruri de ciocolată belgiană și detalii prețioase, precum foiță de aur.

Despre prăjiturile Essentials:

Grace Couture Cakes a creat  o colecție de 10 prăjituri individuale din care poți compune mixul perfect pentru evenimente speciale, pentru clipele tale de răsfăț dulce sau pentru un cadou prețios, oferit celor dragi. Satine, Plaisir, Extase, Pistaches, Noele, Dacqouise, Caramelle, Citron, Chocafe, Blache sunt rezultatul căutării simplității rafinate: prăjituri cu arome esențiale, autentice, folosind ingrediente naturale și rețete inedite, într-o prezentare eleganță, dar exuberantă.

Despre Grace Couture Cakes

Lansat în 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier couture de cofetărie din București, dând formă celor mai rafinate dulciuri, pentru a celebra momentele speciale și poveștile de iubire din viață fiecăruia dintre noi. În portofoliul Grace Couture Cakes se regăsesc torturi, prăjituri individuale, dulciuri pentru candybar, macarons, pentru orice eveniment privat sau corporate. (www.gracecc.ro)

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa