Torturi fără zahăr pentru copii

TOTUL DESPRE MAME
scris pe

Baby Fresh Food, primul furnizor de mâncare proaspăt pregătită din ingrediente 100% naturale pentru copii, lansează în premieră în România o colecție specială de torturi fără zahăr.

Banana Honey, Cherry Blossom, Exotic Cream, Fluffy Banana, Greek Delight și Smash Cake sunt propunerile specialiștilor Baby Fresh Food pentru părinții care doresc să continue obiceiurile alimentare sănătoase ale copiilor și atunci când aceștia își sărbătoresc primele aniversări sau un alt eveniment special.

„Colecția de torturi fără zahăr răspunde unei preocupări pe care o au tot mai des părinții în primii ani de viață ai copiilor: aceea de a însoți petrecerile celor mici nu doar de mâncare sănătoasă ci și de dulciuri din ingrediente naturale, fără zahăr. Cred că tortul aniversar, indiferent dacă este pentru 1 an, 3 sau vârste mai mari, nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare din cauza conținutului mare de zahăr, coloranți, conservanți, grăsimi sau ingrediente neadecvate vârstei. Torturile Baby Fresh Food nu sunt doar pentru copii, putând fi în aceeași măsură consumate de adulții preocupați de hrana naturală și sănătoasă”, spune Antonia Condurovici, co – fondator Baby Fresh Food.

Astfel, pentru noua colecție, specialiștii Baby Fresh Food propun blaturi din făină integrală, ovăz, hrișcă sau migdale combinate cu fructe și legume proaspete precum banane, mere și morcovi. Torturile sunt îndulcite natural cu miere, curmale sau sirop de agave, iar decorul fiecărui tort este unul simplu, cu fructe de sezon, acesta putând fi personalizat cu elemente decorative pentru copii.

Din colecție nu lipsește nici senzaționalul Smash Cake, un tort creat special pentru momentul primei aniversări, în care copilul sărbătorit servește propriul tort așa cum își dorește – de cele mai multe ori chiar cu mânuțele.

Pregătite doar din ingrediente naturale, de calitate superioară, fără zahăr sau conservanți, cele șase torturi oferă posibilitatea părinților preocupați de sănătatea propriilor copii să păstreze tradiția tortului aniversar fără să-l expună unor produse alimentare pentru care acesta nu este încă pregătit.

Torturile fără zahăr din colecția Baby Fresh Food se lucrează doar cu precomandă de minim cinci zile.

Torturile pot fi comandate individual sau alături de meniurile Foodie Bar: mâncare sănătoasă, proaspătă și gustoasă pentru petrecerile copiilor, indiferent de vârsta acestora.

Despre Foodie Bar:

Foodie Bar este primul serviciu  din România care livrează mâncare sănătoasa și gustoasă pentru petrecerile copiilor, indiferent de vârsta acestora.

Alegerea meniului pentru o petrecere aniversară reprezintă o provocare, mai ales atunci când invitații sunt copii de vârste diferite, dar și părinți și bunici. Meniurile propuse de Baby Fresh Food sunt variate, gustoase, sănătoase și  în același timp apetisante. În funcție de numărul de invitați, categorii de vârstă, tema petrecerii și locație, consultantul Baby Fresh Food va propune un mix perfect de produse. Indiferent dacă este vorba de o petrecere de grădiniță sau una organizată la un loc de joacă,  o aniversare în familie sau o sărbătoare specială, părinții pot avea garanția că cei mici și însoțitorii lor vor avea mâncare sănătoasă și gustoasă, prezentată într-un mod atrăgător.

Foodie Bar este un serviciu complet  oferit de Baby Fresh Food ce cuprinde meniuri variate, servicii de transport și amenajare.

Ce este Baby Fresh Food

Baby Fresh Food (www.babyfreshfood.ro) este primul furnizor din România de mâncare proaspăt pregătită din ingrediente 100% naturale, pentru copiii cu vârsta peste 6 luni. Meniurile propuse de Baby Fresh Food sunt create de o echipa de medici acoperind aspecte legate de nutritie si pediatrie, aprobate de medicul pediatru și pregătite de un bucătar cu experiență, fiind adaptate stadiului de dezvoltare al copiilor și etapelor de diversificare recomandate în alimentația acestora.

Meniurile Baby Fresh Food sunt grupate în funcție de vârstă și etape de dezvoltare: 6- 9 luni, 9-12 luni, 12-24 luni, 24 luni +.

Pregătite doar din ingrediente de cea mai bună calitate, fără adaos de arome, coloranți sau conservanți, Baby Fresh Food reprezintă o sursă de mâncare sănătoasă, proaspătă, mereu la îndemâna părinților ocupați.

Meniurile propuse de Baby Fresh Food sunt naturale, gustoase, sănătoase și ușor de servit.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa