TOTUL DESPRE MAME lansează Parenting Hub!

parenting-hub-totul-despre-mame

Parenting Hub, locul în care învățăm să creștem generația de mâine

Acum trei ani, dădeam startul Evenimentelor TOTUL DESPRE MAME. Porneam la drum alături de o comunitate strânsă de părinţi care îşi doreau să înveţe de la cei mai buni specialişti cum să fie acei părinţi care cresc copii sănătoşi emoţional, mame şi taţi care recunoşteau că frica, vina şi şantajul nu au ce căuta în relaţiile benefice. De atunci, ne-am întâlnit cu peste 6000 de părinţi şi am petrecut peste 200 de ore în workshop-uri şi dezbateri despre teme importante în viaţa oricărui părinte – de la alăptare şi diversificare, până la dezvoltarea inteligenţei emoţionale sau parentingul necondiţionat.

Am adus în conferinţe cu participanţi din întreaga ţară şapte specialişti internaţionali şi peste 35 de terapeuţi şi psihologi români, aducând în discuţie teorii inovatoare de parenting. La fiecare întâlnire am văzut hotărârea, curajul şi dorinţa părinţilor de a le oferi copiilor lor doar ce este mai bun.

Atunci când părintele e bine, copilul e bine!

În toţi aceşti ani, am mai văzut că multe dintre problemele şi întrebările părinţilor din comunitatea TOTUL DESPRE MAME se refereau la dificultăţile lor, ale oamenilor mari. Fie că am vorbit de viaţa lor emoţională în relaţia cu cei mici, de comunicarea cu cei dragi, de metodele eficiente de rezolvare a problemelor zilnice, poveştile pe care le-am primit aveau aceeaşi concluzie – dacă părintele e bine, şi copilul e bine.

Am înţeles atunci că drumul către construcţia propriului stil de parenting începe cu vindecarea traumelor, cu grija şi atenţia către sine, un prim pas în această direcție fiind acela de a înţelege că fiecare copil are nevoie de un părinte echilibrat, fericit, armonios. Este, poate, cel mai valoros şi puternic dar pe care îl putem face generaţiei următoare.

Generaţia celor care au curajul să creadă în copiii lor

Suntem într-un moment special – generaţia noastră, cu colecţii de gume Turbo lângă colecţii de amintiri cu vânătăi, cu nostalgia primilor blugi aşezată pe acelaşi raft cu vina şi lacrimile acelea ruşinoase de “nu sunt bun”, caută să se vindece.

Suntem generaţia celor care au curajul să creadă în copiii lor. Credem în empatie, blândeţe, respect pentru copiii noştri. Şi în stiluri autentice de parenting. Creştem o generaţie conştientă, liberă, care să nu mai repete greşelile noastre.

Evenimentele TOTUL DESPRE MAME se transformă în Parenting Hub
Evenimentele TOTUL DESPRE MAME se transformă în Parenting Hub
Evenimentele TOTUL DESPRE MAME se transformă în Parenting Hub
Evenimentele TOTUL DESPRE MAME se transformă în Parenting Hub

Evenimentele TOTUL DESPRE MAME se transformă în Parenting Hub

De aceea, Evenimentele TOTUL DESPRE MAME prind aripi și mai mari și se transformă în Parenting Hub. Parenting Hub este locul în care vei găsi sprijin în a-ţi defini stilul de parenting şi pentru dezvoltarea ta personală ca părinte, prin participarea la workshop-uri, conferinţe şi ateliere.

În cadrul Evenimentelor Parenting Hub vei întâlni în primul rând specialişti cu experienţă (cu renume internaţional, dar şi specialişti cunoscuţi la nivel local)  – terapeuţi şi psihologi care te vor ajuta să înţelegi mai bine şi să descifrezi nevoile profunde ale copilului tău, dar de la care vei afla şi teorii şi metode inovatoare de a comunica cu acesta, în construcţia unei relaţii bazate pe empatie, respect şi dăruire.

O a doua direcţie a PARENTING HUB, numită „Părinţi 360“,  îţi va oferi acele instrumente, exerciţii şi informaţii utile în dezvoltarea personală, prin intermediul unor cursuri şi ateliere adresate nevoilor specifice părinţilor. „Părinţi 360“ debutează cu două cursuri relevante – Parenting fluid şi Disciplină pozitivă. În cadrul cursului de Parenting fluid vei avea ocazia să te reconectezi cu propriul corp, să descoperi mişcarea ca mijloc de comunicare non-verbală şi să îţi îmbogăţeşti propria expresivitate, iar în cadrul cursului de Disciplină Pozitivă vei afla care este acea abordare asupra disciplinei care nu implică folosirea unor mijloace fizice sau emoţionale agresive.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()