2014, anul planurilor măreţe pentru vedete, dar şi al bebeluşilor celebri!

Raluca Dumitrică
Cerere in casatorie Kim Kardashian / Totul despre mame
Kim a fost cerută în căsătorie pe un stadion!

Ce pregătesc anul acesta părinţii faimoşi de la Hollywood

Drew Barrymore mame celebre / Totul despre mame
Drew Barrymore la People's Choice Awards

Un nou an aduce cu el nu numai bucuria începutului, ci şi planuri numeroase care se pot derula individual sau în familie. Mamele celebre de la Hollywood şi-au anunţat şi ele dorinţele pentru 2014, an care va fi pentru ele, în mod sigur, plin de surprize de diferite proporţii, ceea ce ne dorim şi nouă!

2014, anul bebeluşilor celebri

Vă mai aduceţi aminte când burţile proeminente ale cele două K (Kate şi Kim) monopolizau întreaga atenţie a presei? Cele mai sonore nume de vedete care au devenit mame pentru prima oară în 2013 au generat atâta interes din partea publcului, încât kilogramele acumulate, stilul lor vestimentar şi dată preconizată a naşterii bebeluşilor lor au devenit subiecte de interes naţional pe cele două maluri ale Atlanticului. Anul acesta nu avem, încă, nicio viitoare mama care să fie la fel de celebra că Ducesa Catherine şi ca mondenă Kim, dar lista vedetelor care vor intra pentru prima dată, pentru a doua sau chiar a treia oară în tărâmul maternităţii este impresionantă. Regăsim pe această lista debutante într-ale mămiciei, precum actriţele Olivia Wilde, Emily Blunt, Kerry Washington sau Ginnifer Goodwin, dar şi mame care vor da naştere pentru a doua oară, aşa cum sunt Kristin Cavallari, Kendra Wilkinson, Megan Fox, Elsa Pataky sau Drew Barrymore, şi mame care au multă experienţă şi se îndreaptă spre naşterea cu numărul trei. Aici le includem pe Gwen Stefani, mama lui Kingston şi Zuma, sau pe Thandie Newton, care, la 40 de ani, le va dărui celor doi copii ai săi un frăţior sau o surioară.

Şi în România sunt multe vedete care de-abia aşteaptă să devină mame în 2014. Printre ele se numără Oana Roman, Dana Rogoz, fosta bebeluşă Oana Ioniţă, cântăreţele Anna Lesko, Celia şi Cristina Rus, dar şi prezentatoarele TV Anca Lungu, Carmen Brumă sau Emma Zeicescu. Sa nu le uitam pe cele care au devenit mame în prima lună a anului, Alina Sorescu sau Anca Serea (la al patrulea bebeluș!).

Faceţi loc pentru clopotele de nuntă

Dacă 2014 e pentru multe vedete anul în care vor aduce pe lume un copil, pentru alte staruri, care au încercat deja această bucurie, în anul în curs vor bate clopote de nuntă. Printre mamele celebre de la Hollywood care se pregătesc să-şi pună pirostriile în 2014 se numără cântăreaţa Jessica Simpson, mama lui Maxwell Drew şi a lui Ace Knute, care a anunţat că în acest an intenţionează să-şi oficializeze relaţia cu tatăl celor doi copii ai săi, Eric Johnson, un fost sportiv.

Ah, să n-o uităm pe controversata Kim Kardashian, care a fost cerută de soţie de rapperul Kanye West în urmă cu câteva luni şi care plănuieşte o nuntă fabuloasă în acest an, poate ceva mult mai fastuos decât ceremonia nupţială anterioară, derulată în 2012, când l-a avut alături la altar pe sportivul Kris Humphries.

Hotărâri mici sau mari

Cerere in casatorie Kim Kardashian / Totul despre mame
Kim a fost cerută în căsătorie pe un stadion!

Actriţa Elizabeth Banks, mama lui Magnus şi a lui Felix, a anunţat la începutul anului că şi-a propus pentru 2014 să înveţe să cânte la pian, să elimine lucrurile inutile din viaţa sa şi să călătorească din pură plăcere, nu obligată de job. Totodată, aceasta a mai adăugat că în anul în curs vrea să construiască un viitor luminos pentru copiii care merg la şcoală, fără a furniza şi alte detalii.

Simpatica actriţă Sandra Bullock şi-a făcut şi ea un plan pentru 2014: să reuşească să facă nişte pacheţele mai gustoase de prânz pentru băieţelul său Louis, în vârstă de 3 ani, pe care acesta să le ia la grădiniţă. Nici efervescenta actriţă Melissa Joan Hart, pe care o cunoaştem cu toţii datorită rolului din serialul Sabrina, nu s-a ferit să îi anunţe pe fani care va fi motto-ul după care se va ghida în 2014: simplifică şi bucură-te!
Sora mai mare a lui Kim Kardashian, Kourtney, mama lui Mason şi a lui Penelope, a apelat la Twitter pentru a face publică cea mai importantă dorinţă pentru 2014, şi anume muncă mai puţină, joacă mai multă!, în timp ce proaspăta mămică Fergie, care l-a adus pe lume în luna august a anului trecut pe Axl, a anunţat că îşi doreşte pentru 2014 să mănânce sănătos şi să nu renunţe la exerciţiile fizice, atât de benefice corpului.

Iar dacă Fergie a decis să se concentreze pe sănătatea trupului, cântăreaţa şi actriţa Hilary Duff a ales să axeze pe cea a minţii şi şi-a propus să citească mai multe cărţi în 2014.

Voi ce v-aţi propus pentru 2014?

Foto: celebritieswonder.net, thehotzoneusa.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa