Top 10 mame cu stil

Raluca Dumitrică
Catherine, Ducesa de Cambridge | Totul despre mame
Catherine, Ducesa de Cambridge, în Roksanda Ilincic

Vreţi să spargeţi monotonia cromatică din dulap? Inspiraţi-vă din alegerile mamelor celebre, care au ales galbenul în această perioadă de primăvară!

Chiar dacă Radiant Orchid (un fel de indigo puternic) este culoarea anului 2014, se pare că acum, în sezonul de primăvară-vară, mamele celebre preferă galbenul. Coincidenţă sau nu, Jessica Alba, Jennifer Lopez şi Catherine, Ducesa de Cambridge, au ales această culoare veselă şi vivace pentru cele mai recente apariţii publice ale lor. De remarcat că toate au optat pentru accesorii nude sau aurii şi au combinat galbenul şi cu o bucată mai mică sau mai mare de alb, pentru a crea un look însorit, dar nu prea incandescent. Haideţi să vedem cum au purtat aceste mame culoarea galben, dar şi ce alte ţinute ne-au atras atenţia în această săptămână!

 

Catherine, Ducesa de Cambridge | Totul despre mame
Catherine, Ducesa de Cambridge, în Roksanda Ilincic

1. Catherine, Ducesa de Cambridge, aflată în plin turneu în Australia şi Noua Zeelandă, a ales pentru primul popas în Sydney o rochie galben cu alb, semnată de designerul Roksanda Ilincic. Ca accesorii, fosta Kate Middleton a optat pentru o pereche de pantofi nude LK Bennett, un plic în aceeaşi nuanţă de bej deschis şi o pereche de cercei cu diamante.

Giuliana Rancic | Totul despre mame
Giuliana Rancic, în Gucci

2. Moderatoarea tv Giuliana Rancic a ales pentru un eveniment derulat în Sydney o rochie Gucci în mai multe nuanţe de maro şi auriu. Accesoriile au fost date de o serie de bijuterii aurii, în timp ce coafura a fost foarte simplă.

Myleene Klass | Totul despre mame
Myleene Klass, în Dennis Basso

3. Cântăreaţa Myleene Klass a îmbrăcat cu prilejul Laurence Olivier Awards derulate în Londra o rochie voluminoasă Dennis Basso, cu un imprimeu floral alb-negru. Lăsând rochia să îşi spună singură povestea, Myleene, care este şi mama a două fetiţe, a ales pentru eveniment doar o pereche de cercei cu diamante ca accesorii.

Letitia Casta | Totul despre mame
Laetitia Casta, în Dior

4. Actriţa Laetitia Casta, mama a trei copii, a ales o ţinută îndrăzneaţă cu prilejul prezentării Dior Haute Couture Spring 2014 organizat în Hong Kong. Aceasta a fost alcătuită dintr-o rochie Dior realizată din franjuri de mătase, o pereche de sandale negru cu albastru şi o curea metalică de culoare neagră.

Jennifer Lopez | Totul despre mame
Jennifer Lopez, în Philip Armstrong

5. Cu prilejul unei alte emisiuni American Idol, Jennifer Lopez, unul dintre membrii juriului, a îmbrăcat o rochie din piele de culoare muştar semnată de designerul Philip Armstrong. O pereche de sandale Jimmy Choo şi nişte bijuterii Jacob and Co au completat look-ul actriţei.

Solange Knowles | Totul despre mame
Solange Knowles, în Acne Studios

6.  Cântăreaţa Solange Knowles, sora mai mică a lui Beyonce, a participat la evenimentul de lansare CHOO.08° din Beverly Hills, îmbrăcând un sacou portocaliu şi o fustă Acne Studios, cu un interesant detaliu răsucit plasat în zona frontală. Bijuterii Third Crown şi sandale Jimmy Choo au întregit look-ul vedetei.

Jessica Alba | Totul despre mame
Jessica Alba, în Kenzo

7. O fustă galbenă Kenzo şi un top alb Piece d’Anarchive au fost alegerea actriţei Jessica Alba cu prilejul MTV Movie Awards din Los Angeles. Ţinuta veselă a fost completată de o pereche de pantofi alb-negru Jimmy Choo şi de un plic supradimensionat Narciso Rodriguez.

Karolína Kurková | Totul despre mame
Karolína Kurková, la plimbare prin New York

8. Supermodelul Karolína Kurková a fost zărită la plimbare prin New York, îmbrăcată într-un outfit alb, căruia i-a aplicat mici accente de culoare. Ţinuta a fost alcătuită dintr-o pereche de pantaloni cu croială skinny, o cămaşă şi un pulover, toate albe, în timp ce accesoriile au constat într-o geantă argintie şi o pereche de pantofi albi cu albastru.

Alesha Dixon | Totul despre mame
Alesha Dixon, în Tibi

9. Cântăreaţa Alesha Dixon a îmbrăcat cu prilejul unei şedinţe foto pentru show-ul Britain’s Got Talent, al cărei jurat este, o ţinută Tibi, alcătuită dintr-o fustă amplă şi un top cu talia la vedere şi detalii strălucitoare pe piept. Accesoriile au constat într-o pereche de pantofi nude şi un ruj într-o nuanţă de roşu închis.

Jaime King | Totul despre mame
Jaime King, în Valentino

10. Actriţa Jaime King a luat parte şi ea la evenimentul CHOO.08° din Beverly Hills, iar pentru această ocazie a îmbrăcat o rochie neagră Valentino, cu un guler alb voluminos, accentuat de o fundă fină tot de culoare neagră. Un plic alb Jimmy Choo şi o pereche de pantofi negri de la acelaşi brand au întregit look-ul actriţei.

Foto: zimbio.com, celebritieswonder.net.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa