Cele 4 nevoi esențiale ale femeilor și bărbaților care aduc liniștea în cuplu

E nevoie de mai puțin de o zi petrecută cu soțul/soția ta ca să-ți dai seama că nu gândiți la fel, susține Amberlee Lovell pe familyshare.com. Dacă nu înțelegi că aveți nevoi și moduri de gândire diferite, atunci în relația voastră pot apărea conflicte care să vă rănească sentimentele.

Nu se pune problema că femeia nu vrea să fie respectată sau bărbatul să fie iubit, dar prioritățile lor sunt diferite și din acest motiv comunicarea în cuplu este de multe ori greoaie. Fiecare dintre parteneri vrea să se simtă apreciat și înțeles, dar pentru asta e bine să fie atent și la nevoile celui de lângă el.

Pagina 2 din 4

2. El are nevoie să-și exprime dragostea prin dese partide de sex, ea – să se simtă apreciată ca să-și dorească să facă sex

Există femei care au un apetit sexual mai mare decât al soților lor, dar, în general, bărbații sunt aceia care inițiază aceste relații. Aaron Anderson, consilier pe probleme maritale, spune că e important ca femeia să țină cont de faptul că bărbatul vrea să facă sex cu ea ca să-și exprime mai ușor sentimentele și nu doar pentru actul în sine.

Ca și bărbații, și femeile se bucură de sex atunci când le satisfice anumite nevoi, dar spre deosebire de ei, ele nu au mereu dispoziția necesară. Ca să o facă, trebuie să se simtă conectată emoțional și să aibă parte de preludiu adecvat. Feldhahn îi sfătuiește pe bărbați să le acorde timpul necesar pentru a intra în stare și totul va decurge perfect pentru amândoi.

Pagina 2 din 4
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()