Vocea ta. Efect garantat! Patru puteri magice de mamă

iubirea de mama

Nu le primești pe rețetă de la medic, dar odată începerea administrării lor, pot înlocui diverse preparate, pentru situațiile minore sau pot ameliora suferințele majore. Sunt patru puteri magice și se administrează separat sau în combinație, cam la fel cum se administrează și granulele homeopate, însă, în acest caz, doza și frecvența sunt nelimitate. Cu cât mai mult, cu atât mai bine.

Respirația ritmată a mamei: administrată la culcare, în combinație cu bătăile inimii la fel de ritmate, are efect de somnifer asupra copilului. Pentru potențarea rezultatului, folosiți vocea calmă care spune o poveste sau un cântec de leagăn și brațele care dau siguranță.

Sărutul mamei: se administrează pe răni mici, vizibile sau invizibile. Efect imediat, mai ales dacă este urmat de o mângâiere pe creștet. În combinație cu o îmbrățișare, seacă instantaneu lacrimile.

Brațele mamei: se administrează pentru alinarea durerilor fizice, îngrijorării, fricii. Nu are efecte adverse și nici riscul supradozării. Alături de o voce calmă și empatică, accelerează procesul de vindecare.

Vocea mamei: efect de panaceu. În funcție de tonul folosit, dă rezultate diferite. Ușor cântat, nazal – înlocuiește numărarea celor 100 de oițe înainte de somn. Calm, cu vocale lungi – este pe post de deșteptător. Ferm și cald – se folosește pentru a crea un mediu sigur. Atenție! Evitați sunetele ascuțite și notele înalte, dau rezultate imediate, dar cu efecte nedorite pe termen lung.

6 talente mai puțin recunoscute pe care le au mamele

Celor patru puteri magice pe care orice mamă le are, li se adaugă și trusa de urgențe și ea magică, desigur.
– Pansament cu substanță activă din săruturi, îmbrățișări și ”știucătedoare”, pentru orice tip de răni.
– Plasturi cu praf de ”unde-i bubița, nu-i bubița”, pentru vindecare rapidă și zburdat energic în continuare.
– Gel cu particule de siguranță pentru dezinfectare în orice împrejurare.

Da, trusa și puterile magice ale mamei nu vindecă singure boli. Pentru aceasta sunt necesare farmece științifice și medicale, dar, noi, mamele, o știm bine: fără îmbrățișări pastila e mai amară, fără voce blândă acul înțeapă mai tare, fără un pupic, rana se vindecă mai greu și fără respirația ritmată visele frumoase ajung anevoios la copii.
Maternitatea vine cu multe surprize. De departe, ce mai plăcută și eficientă este iubirea magică de mamă.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()