10 sfaturi pentru a scăpa de burtă după naștere

A scăpa de burtă după naștere este probabil una dintre cele mai mari provocări legate de corpul tău. Oricât ai slăbi, din păcate, o mică burtică tot mai rămâne, asta în cel mai fericit caz.

După naștere, uterul are nevoie de aproximativ un an pentru a reveni la forma sa inițială, de dinainte de sarcină, susține Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar obstetrică ginecologie. Doar cu dietă alimentară va fi greu să-ți redobândești silueta de dinainte de sarcină. Iată câteva sfaturi utile pentru a scăpa de burtă, conform specialiștilor de la healthywomen.org.

ÎnapoiPagina 1 din 10

1. Pentru a scăpa de burtă, acordă-ți un timp de respiro!

 

E nevoie de timp, așa cum spuneam. Chiar dacă vedetele de la Hollywood par să slăbească într-o săptămână, în realitate nu se întâmplă chiar așa de repede. Corpul tău a trecut prin schimbări masive în ultimele nouă luni. Așa că setează-ți realist așteptările și cu răbdare și perseverență, vei reuși.

Îți recomandăm și ”Ghidul Headspace pentru mâncatul conștient. Mindfulness la masă”, cartea care să vă arate cum puteți slăbi sănătos și ușor. În plus, vă învață ce să faceți pentru ca rezultatele să se mențină. Detalii AICI.

ÎnapoiPagina 1 din 10
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()