Fotografii din sala de nașteri

Fotografii din sala de nașteri. Fotografiile din timpul nașterii și cele făcute imediat după ce bebelușul iese din pântecul mamei sunt amintiri emoționante pe care părinții și copiii le privesc cu drag peste ani. Vă prezentăm cele mai frumoase fotografii din sala de nașteri care vă vor umple ochii de lacrimi.

Odată cu dezvoltarea industriei fotografice și fotografiile din sălile de nașteri au devenit nu doar mărturii ale evenimentelor, ci adevărate opere de arte. O mulțime de fotografi s-au specializat și reușesc să surprindă cadre aproape ireale cu femeile născând, cu bebelușii lor, dar și cu membrii familiei care de-abia așteaptă să cunoască noul suflet ce urmează să le intre în viață.

Pozele sunt din ce în ce mai creative. Nu se folosesc doar imagini color, ci și alb-negru pentru a spori dramatismul. Fotografii specilizați în nașteri imortalizează emoții, nu doar oameni și sunt martori la viață.

Există și o compețiție dedicată fotografiilor din sălile de nașteri. La ea se înscriu anual poze din întreaga lume din dorința de a le arăta tuturor că aducerea pe lume a unui copil este un adevărat miracol ce merită imortalizat.

”Nu este nimic mai valoros pe lume decât să păstrăm amintiri din cele mai bune zile din viața noastră”, a declarat unul dintre organizatorii competiției. Energia, emoția și euforia din astfel de momente nu pot fi descrise în cuvinte, așa că cea mai bună cale de a le conserva sunt fotografiile. O selecție din 2019 găsiți mai jos.

ÎnapoiPagina 1 din 12

1. Sadie Wild, câștigătoare absolută

ÎnapoiPagina 1 din 12
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()