O fotografie cu familia unor sextupleţi a (re)devenit virală

sextupleti-totul-despre-mame

În anul 2010, vestea că familia formată din americanii Mia şi Rozonno McGhee a adus pe lume sextupleţi a făcut înconjurul lumii. La scurt timp de la naşterea bebeluşilor, o imagine cu întreaga familie a devenit virală. În fotografia cu pricina, mama şi tatăl erau înconjuraţi de cei şase copilaşi drăgălaşi ai lor. Bebeluşii erau aşezaţi fie pe tată, fie lângă acesta.

La şase ani de la fotografia memorabilă, familia McGhee din Columbus, statul Ohio, a recreat cu succes imaginea emoţionantă. Ei au respectat cu fidelitate detaliile primei poze şi i-au aşezat pe copii în aceleaşi poziţii. Ce a ieşit este la fel de mişcător şi plin de candoare ca şi prima imagine. Cu atât mai mult cu cât la mijloc nu mai sunt contururi moi şi cârlionţi de bebe, ci zâmbete poznaşe de copii frumoşi şi mari. Cum era preconizat, şi de această dată reacţia internetului nu a întârziat să apară. Aprecierile din întreaga lume au transformat fotografia într-o imagine virală pe internet.  Rozonno Jr., Olivia, Madison, Elijah, Issac şi Josiah au devenit vedete!

De la poză cu succes local, la o poveste cu sextupleţi de succes naţional

sextupleti-totul-despre-mame

Vă gândiţi că imaginea iniţială a fost un fel de one hit wonder, care se dorea repetat printr-o nouă poză? Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa. Ideea pusă în practică în anul 2010 le-a deschis multe uşi părinţilor şi copiilor lor. Ei au ajuns să fie subiect de emisiune televizată tip reality show, în cadrul Oprah Winfrey Network. Emisiunea s-a intitulat “Six Little McGhees” şi a rulat din anul 2012 până în 2014.

Iar despre fotografia actuală vă spunem că face parte şi din campania de promovare a noii lor emisiuni, Growing Up McGhee. Aceasta s-a mutat de la reţeaua lui Oprah şi e difuzată de uptv.com. Emisiunea îi arată pe cei doi părinţi, Rozonno şi Mia, în timp ce încearcă să facă faţă vieţii de zi cu zi. Publicul vede cum se împart între casă, copii şi afacerea din domeniul curăţeniei pe care o au.

O sarcină mult aşteptată

Mia şi Rozonno s-au cunoscut la liceu şi au rezonat instant, când şi-au dat seama că au poveşti de viaţă similare. Potrivit people.com, ambii trecuseră prin abuz emoţional şi fuseseră neglijaţi de părinţi. Mia fusese nevoită să abandoneze liceul ca să se întreţină, dată afară din casă de mamă când era adolescentă. La rândul său, Rozonno crescuse alături de o mamă dependentă de droguri şi fără să ştie nimic de tatăl lui.

Deşi Mia şi Rozonno erau căsătoriţi de ceva vreme şi îşi doreau să devină părinţi, nu reuşeau să aibă copii. Din păcate, se confruntaseră şi cu câteva sarcini pierdute. Episoadele dramatice îi demoralizaseră şi aproape că îi făcuseră să îşi piardă speranţa că vor mai avea o familie completă. După 10 ani de căsnicie, soţii McGhees au reuşit să-şi vadă visul cu ochii şi să devină părinţii a şase copii. Astăzi, toţi sunt fericiţi şi bucuroşi, iar părinţii se străduiesc să le ofere copiilor o viaţă cât se poate de frumoasă.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Foto: Today.com, People.com.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()