Fotografii emoționante: Un bebeluluș ține strâns cordonul ombilical

Nu degeaba se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte! Emoțiile stârnite în cei care le privesc sunt cu atât mai puternice cu cât fotografiile surprind momente unice, cum ar fi nașterea unui copil. Un astfel de exemplu este o poză cu un bebeluș care ține strâns cu mânuțele cordonul ombilical al mamei sale în timp ce obstreticianul îl scoate din burtica acesteia, după cum arată babycenter.ro

Fotografia este cu adevărat impresionantă, la fel cum este și povestea din spatele ei. Modul în care se ține cu toate puterile de cordonul ombilical al mamei este simbolul luptei pe care micuța îl dă pentru a păstra mai mult legătura fizica atât de puternică pe care o are cu cea care îi dă naștere.

Cordonul ombilical, legătură simbolică

Fotografa Chelsae Barnett din Lancaster, Ohio, Statele Unite ale Americii, a avut norocul să surprindă aceste momente. „Pot spune că am asistat la nașterea unui copil venit ca un curcubeu. A venit pe lume strângând cu putere de cordonul ombilical”, a declarat Chelsae. Fotografa lucrează pentru o firmă specializată în imortalizarea momentelor speciale ale familiei așa că fost martora multor situații emoționante, dar niciuna atât de specială. Medicii spun că nou-născuta a arătat că are și plămâni puternici, nu doar mânuțe.

Iată și alte fotografii din timpul nașterii:

Bebelușa s-a născut cu câteva săptămâni mai devreme de termen, însă a fost foarte hotărâtă să le arate tuturor cât este de puternică. Mama ei a răsuflat ușurată văzând-o atât de decisă să facă față noii lumi în care a intrat. Și, totuși, micuța a vrut să arate că nu este chiar atât de pregătită sufletește să renunțe la locul cald în protector în care a crescut timp de câteva luni. Un paradox care aduce bucurie în inimile celor care află povestea și privesc fotografiile. A fost ca o declarație de dragoste pentru mama ei: ”Nu voi uita niciodată! Vom fi mereu legate una de cealaltă!”

Vă recomandăm să citiți și următoarele articole: 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()