Gala Fundației Regina Maria, un eveniment caritabil unic

Gala Fundației Regina Maria |Totul despre mame
Gala Fundației Regina Maria, la a doua ediție

Noutăți și multe fapte bune la cea de-a doua ediției a galei

Gala Fundației Regina Maria |Totul despre mame
Gala Fundației Regina Maria, la a doua ediție

Fundația Regina Maria organizează sâmbătă, 11 octombrie, la Sala de Marmură a Cercului Militar Național, cea de-a doua ediție a Galei Din Inimă pentru Viitor, scopul evenimentului fiind, la fel ca și anul trecut, unul caritabil. Astfel, sumele strânse în cadrul Galei vor fi direcționate către Policlinicile Sociale ale fundației, proiectul său de suflet. Gazdele evenimentului vor fi doctorul Wargha Enayati, Președintele Fundației Regina Maria, și jurnalista Melania Medeleanu. Ei vor avea alături invitați de marcă, precum Excelența Sa, Adam Sambrook, Vice-ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii, Excelența Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania în București, Prințesa Marina Sturdza, dar și alte personalități și invitați surpriză.

Parteneriat unic în slujba unei cauze sociale

A doua ediție a Galei Fundației Regina Maria reunește, pentru prima dată sub forma unui parteneriat unic în slujba unei cauze sociale, Fundația Vodafone România și Telekom România, pentru a oferi prin Policlinicile Sociale servicii medicale cu suflet celor aflați în nevoie. Aceste eforturi unite reprezintă un inedit parteneriat de responsabilitate între două companii private și o organizație nonguvernamentală, pentru o cauză bună, o dovadă că, indiferent de profilul activității, forțelele pot fi unite pentru a face lucruri bune și frumoase. Scopul final este, asadar, oferirea de sănătate si promovarea dragostei, dăruirii, unității, responsabilității, încrederii, bucuriei, respectului și exemplului personal.
Dr. Wargha Enayati, Președintele Fundația Regina Maria a declarat ca această deschidere de a fi împreună în sprijinul unei cauze sociale va contribui cu siguranță la clădirea unei lumi mai bune. Tot el a subliniat: “suntem onorați să avem alături parteneri de încredere mici și mari și invităm pe oricine să ni se alăture pentru a dărui resurse și timp. Astfel îi ajutăm pe cei aflați în mare nevoie, dintr-un motiv sau altul, independent sau dependent de voința lor, în afara sistemului public de asistență.”

Oricine poate sa-i ajute pe cei care au nevoie de asistenţă medicală de calitate

Evenimentul isi propune sa strângă fonduri pentru a oferi asistenţă medicală de calitate celor care au cea mai mare nevoie de ea şi pentru care accesul la serviciile medicale nu ar trebui să fie un lux. Biletele pentru participarea la eveniment pot fi achiziționate prin email la [email protected] sau [email protected] Totodata, oricine poate fi parte din acest proiect, fie printr-o donație făcuta aici, fie prin implicarea în programele de voluntariat ale Fundatiei Regina Maria.

Ghidați de dorința de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce prin puterea exemplului personal, prin grijă și acțiune, dr. Wargha Enayati şi soţia sa, Mitra Enayati, au fondat în august 2010 Fundația Regina Maria. Fundația Regina Maria este singura organizație non-profit care oferă asistență medicală integrată gratuită persoanelor fără venit și fără asigurare medicală din București. Dăruirea, entuziasmul și spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii să transmită valorile care au determinat o astfel de implicare și să pornească proiecte care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții a unui număr cât mai mare de persoane defavorizate.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()