Imaginile cât 1000 de cuvinte: Femei care nasc ajutate de soți

Nașteri cu ajutorul soților sau cu doula. În timpul travaliului, sprijinul partenerilor de viață sau al unor moașe sau doula dedicate este  neprețuit pentru viitoarele mămici. Imaginile de mai jos sunt surprinse de fotografi profesioniști în momentele grele ale travaliului, când ajutorul celor din jur este mai important decât oricând.

Nașteri cu ajutorul soților sau cu doula.

Doula sunt profesioniste pregătite să ajute atât fizic, cât și psihic femeile însărcinate să treacă fără suferințe peste naștere. Ele pot ajuta gravidele să facă față durerii și să transforme momentul expulziei într-unul care nu lasă traume.

Cât despre prezența taților la naștere, s-au dus vremurile în care proaspătul tătic era acasă și aștepta înfrigurat telefonul maternității care îi vestea nașterea copilului său, sexul lui și starea soției sale. Din fericire, vremurile moderne încurajează participarea la naștere a tatălui, dar știm cu toate că puțini sunt bărbații care se încumetă la o asemenea experiență. Unele maternități încurajeaza viitorul tată să o susțină pe mamă în timpul travaliului, iar în cele private, prezența tatălui în timpul nașterii este din ce în ce mai frecventă. Imaginile de mai jos surprind travaliul în prezența acestor parteneri importanți: tată și doula/moașă.


Pentru că ne dorim să îți oferim materiale și experiențe care să îți îmbogătească viața de părinte, am creat un scurt chestionar care să ne ajute în acest sens. Completarea lui poate dura până la 8 minute. Și pentru că apreciem fiecare minut pe care ni-l acorzi, punem la bătaie 30 de cărți de parenting. La sfârșitul chestionarului lasă-ne adresa ta pentru a te înscrie automat în tombolă!

Pagina 2 din 9

2. O naștere în Filipine, în ziua primei lor aniversări

Isabell Steinert Photography
Pagina 2 din 9
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()