Începe campania “Din Inimă pentru Viitor”!

Regina Maria Totul despre mame
Regina Maria a României (1875-1938)
Regina Maria Totul despre mame
Regina Maria a României (1875-1938)

Fundația Regina Maria lansează campania de strângere de fonduri “Din Inimă pentru Viitor” pentru cea de-a doua Policlinică Socială din România

Vreau să pot contribui la conștientizarea crescândă a nevoii foarte mari în România de a ne oferi timpul pentru munca de voluntariat, activitățile pe care le facem pentru binele celorlalți sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci și pentru fiecare dintre noi, în clădirea unei lumi mai bune. Este o onoare să servești pentru semenii tăi. (Dr. Wargha Enayati, Președintele Fundației Regina Maria)

Cu multă bucurie vă anunțăm că Fundația Regina Maria lansează campania “Din Inimă pentru Viitor” cu scopul de a oferi servicii medicale persoanelor defavorizate, care nu beneficiază de serviciile sistemului național de asigurări de sănătate. Fondurile colectate vor finanța cea de-a doua Policlinică Socială din România, ce va fi deschisă la sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului viitor, în București și va oferi, pe lângă servicii medicale gratuite, și servicii sociale menite să ajute la integrarea socială a pacienților săi. Noua policlinică ar urma să dubleze numărul de beneficiari și să implementeze un concept de Centru de servicii sociale care să adreseze mai multe dintre problemele acestei categorii de public defavorizat, de la cele de sănătate, până la cele de educație sau integrare socială.

Campania de strângere de fonduri va fi lansată prin intermediului unei gale, intitulată “Din Inimă pentru Viitor”. Gazdele evenimentului, care va avea loc la Cercul Militar Național, Sala de Marmură, în data de 16 noiembrie, vor fi doctorul Wargha Enayati și Melania Medeleanu. Ei vor avea alături invitați de marcă, precum Excelența Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania în București, Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății, Prof. Dr. Sorin Oprescu, Primar General al Capitalei, precum și alte personalități și invitați surpriză. Tematica Galei “Din Inimă pentru Viitor” anunță o seară memorabilă, plină de surprize și momente frumoase pentru toți cei prezenți la dezvăluirea poveștii unui vis împlinit.

Gala Din Inima Pentru Viitor Totul despre mame

“Aceasta este prima Gală pe care o organizez și sunt încântat de un sprijin atât de important venit din partea colegilor de business, care s-au alăturat acestei inițiative cu toată încrederea încă de la început. Singurul țel pe care îl am este să servesc pentru semenii mei,” declară doctorul Wargha Enayati, Președintele Fundației Regina Maria.

Gala “Din Inimă pentru Viitor” este punctul central al campaniei de strângere de fonduri pentru deschiderea celei de-a doua Policlinici Sociale. Organizatorii îşi doresc să obţină suportul mediului de business şi a societăţii civile în eforturile lor de a oferi asistenţă medicală de calitate celor care au cea mai mare nevoie şi pentru care accesul la serviciile medicale nu ar trebui să fie un lux. Oricine poate fi parte în acest proiect printr-o donație sau prin implicarea în programele noastre de voluntariat.

Invitații vor avea ocazia să liciteze pentru obiecte și experiențe din cele mai diverse: obiecte de artă şi de artizanat tradiţionale vechi de peste 100 de ani, experienţe extreme precum ture cu Ferrari în circuit (Madrid, Barcelona, Malaga), descoperirea Parisului din elicopter, cursă Monster-Truck sau salt cu paraşuta. Toate pachetele vor fi oferite spre licitație doar în cadrul evenimentului.

Policlinica Socială Baba Novac, un vis împlinit

Inaugurarea Policlinicii Sociala Baba Novac, în anul 2011, s-a dovedit un real succes, astfel încât peste 1.300 de bucureșteni beneficiază în acest moment de tratament gratuit, pacienții policlinicii bucurându-se de peste 800 de servicii oferite gratuit lunar din partea a peste 25 de cadre medicale voluntare. “Policlinica Socială Regina Maria ne face să conștientizăm ce înseamnă cu adevărat dragostea față de aproapele nostru, lucru important pe care, din păcate, mulți dintre noi îl trecem cu vederea în ultimul timp. Persoanele de care ne ocupăm sunt persoane defavorizate, fără venituri și majoritatea sunt persoane bolnave, cu stare precară de sănătate. Pentru ei suntem un fel de oază în deșert, încercând să le oferim unul dintre cele mai importante lucruri de care are nevoie ființa umană pentru a supraviețui – sănătatea.” declară doctorul Vlad Romanescu, Director Medical al Policlinicii Sociale. “Copiii cărora cineva le-a pus eticheta de săraci, oamenii pentru care accesul la serviciile medicale reprezintă un lux au găsit, astfel, sprijin și suport. Am început cu 10 voluntari. Lor li s-au adăugat 10. Și încă 10. Printre 1300 de pacienți, 100 de copii frumoși și peste 50 de voluntari pasionați, etichetele se dezlipesc și visele se împlinesc.”

Despre Fundația Regina Maria

Ghidați de dorința de a crea o lume mai bună, în care dragostea pentru semeni se traduce prin puterea exemplului personal, prin grijă și acțiune, dr. Wargha Enayati şi soţia sa, Mitra Enayati, au fondat în august 2010 Fundația Regina Maria. Fundația Regina Maria este singura organizație non-profit care oferă asistență medicală integrată gratuită persoanelor fără venit și fără asigurare medicală din București. Dăruirea, entuziasmul și spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii să transmită valorile care au determinat o astfel de implicare și să pornească proiecte care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții a cât mai multor persoane defavorizate.

Evenimentul este susținut de: Romtelecom și COSMOTE România, Petrom, Pfizer România, Rețeaua privată de sănătate Regina Maria, AFI Palace Cotroceni, Agricover Credit IFN, Avon România, Banca Transilvania, Clinica Zetta, Ericsson, Fresenius Medical Care, Groupama Asigurări, Fundația Helpnet, ING Asigurări, Intrafit, KDF Energy, Porsche România, Raiffeisen Bank, Sony.

Biletele pentru participarea la eveniment costă 200 de euro și pot fi achiziționate prin email la [email protected].

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație