Să colorăm orașul!

Enel in Parcul IOR

 

Postul de transformare Enel din parcul IOR s-a transformat în carte de colorat pentru cei mici!

Enel in Parcul IOR

Pe 26 iunie, pereții postului de transformare Enel, amplasat in parcului IOR din sectorul 3 al Capitalei, au căpătat culoare printr-un eveniment interactiv la care au participat atât copii, cât și părinții sau bunicii lor.

Cei care au venit la joacă sau plimbare în parc au fost invitați să coloreze schița de poveste realizată pe pereții postului de tranformare de artiștii urbani Mihai Comănescu (cunoscut sub pseudonimul Boeme) și Adrian Spătaru.

Înarmați cu cretă colorată, pensule și acuarele, copii și adulți deopotrivă s-au distrat colorînd și învățînd despre lumea energiei.

Ce înseamnă City of Energy

Acțiunea este parte din proiectul “City of Energy” inițiat de Enel în 2011, prin care posturile de transformare ale companiei din cele mai mari orașe deservite (București, Constanța și Timișoara) sunt transformate în adevărate opere de artă, datorită tinerilor artiști urbani.

Enel Totul despre mameProiectul urmăreşte să informeze tinerii din mediul urban despre importanţa infrastructurii energetice şi promovează un comportament sigur în ceea ce privește energia electrică, și, în același timp, să integreze arhitectural și peisagistic posturile de transformare.

Printre lucrările realizate deja în cadrul acestui proiect se numără pictarea postului de transformare din Centrul Vechi al Bucureștiului cu personaje din operele lui Caragiale, precum și pictarea postului din incinta Delfinariului Constanța cu șase specii de plante, animale și păsări pe cale de dispariție (pentru a marca ziua Biodiversității).

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație