O mamă află că fetița ei are sindrom Down când naște în apă

O femeie din Statele Unite ale Americii a aflat în timp ce năștea în apă că bebelușul ei are sindrom Down.

Amber Rojas, o mamă din Texas, a ales să îl aducă pe lume pe cel de-al cincilea copil în apă. ”De îndată ce m-am uitat în jos și i-am văzut fața am zis ”Doamne, copilul meu are sindrom Down””, a declarat Amber unei publicații din SUA.

Ecografiile pe care femeia le-a făcut în timpul sarcinii nu au scos la iveală faptul că Ami, așa cum a fost botezată fetița, ar avea sindrom Down. După naștere, au mers la spital și i s-a confirmat diagnosticul. Mai mult, mamei i s-a spus că Ami are și o afecțiune cardiacă specifică celor care au sindrom Down. La 5 luni bebelușul a fost supus unei intervenții chirurgicale. ”Cel mai înfricoșător lucru pentru mine a fost când medicul mi-a spus ce se întâmplă exact în timpul operației. Fetei mele i s-a oprit în mod intenționat funcționarea inimii timp de aproximativ 6 ore. În ziua operației am aflat de la anestezist că lui Ami urmează să i se răcească tot corpul pentru a putea salva celălalte organe și am mai avut și atunci un șoc”, a declarat Amber pentru babaycenter.com. Din fericire, fetița a trecut foarte bine peste intervenție.

De când a descoperit diagnosticul fiicei sale, Amber a încercat să găsească partea pozitivă a situației lor și să o împărtășească întregii lumi. Nu întotdeauna a avut parte de reacții pozitive, însă a reușit să treacă peste vorbele urâte din dragoste pentru Ami.


Pentru că ne dorim să îți oferim materiale și experiențe care să îți îmbogătească viața de părinte, am creat un scurt chestionar care să ne ajute în acest sens. Completarea lui poate dura până la 8 minute. Și pentru că apreciem fiecare minut pe care ni-l acorzi, punem la bătaie 30 de cărți de parenting. La sfârșitul chestionarului lasă-ne adresa ta pentru a te înscrie automat în tombolă!

ÎnapoiPagina 1 din 6

1. Tatăl său a primit-o cu toată dragostea

ÎnapoiPagina 1 din 6
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()