O mamă află că fetița ei are sindrom Down când naște în apă

O femeie din Statele Unite ale Americii a aflat în timp ce năștea în apă că bebelușul ei are sindrom Down.

Amber Rojas, o mamă din Texas, a ales să îl aducă pe lume pe cel de-al cincilea copil în apă. ”De îndată ce m-am uitat în jos și i-am văzut fața am zis ”Doamne, copilul meu are sindrom Down””, a declarat Amber unei publicații din SUA.

Ecografiile pe care femeia le-a făcut în timpul sarcinii nu au scos la iveală faptul că Ami, așa cum a fost botezată fetița, ar avea sindrom Down. După naștere, au mers la spital și i s-a confirmat diagnosticul. Mai mult, mamei i s-a spus că Ami are și o afecțiune cardiacă specifică celor care au sindrom Down. La 5 luni bebelușul a fost supus unei intervenții chirurgicale. ”Cel mai înfricoșător lucru pentru mine a fost când medicul mi-a spus ce se întâmplă exact în timpul operației. Fetei mele i s-a oprit în mod intenționat funcționarea inimii timp de aproximativ 6 ore. În ziua operației am aflat de la anestezist că lui Ami urmează să i se răcească tot corpul pentru a putea salva celălalte organe și am mai avut și atunci un șoc”, a declarat Amber pentru babaycenter.com. Din fericire, fetița a trecut foarte bine peste intervenție.

De când a descoperit diagnosticul fiicei sale, Amber a încercat să găsească partea pozitivă a situației lor și să o împărtășească întregii lumi. Nu întotdeauna a avut parte de reacții pozitive, însă a reușit să treacă peste vorbele urâte din dragoste pentru Ami.

ÎnapoiPagina 1 din 6

1. Tatăl său a primit-o cu toată dragostea

ÎnapoiPagina 1 din 6
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()