Stand-up comedy cu mămici și tatici. Meriți o pauză de râs!

stand-up comedy cu mămici

Mămico, lasă tot și ia o pauză de 5 minute. Sau mai multe. E timpul pentru stand-up comedy cu mămici și tătici! Ți-am pregătit câteva show-uri excepționale la care o să râzi până n-o să mai poți.

Când ești părinte, nicio zi nu seamănă cu alta. Sunt zile când totul e OK și te simți de parcă poți muta munții din loc, dar sunt și zile când nu-ți vine nici măcar să te ridici din pat. A fi părinte este o aventură și vrei, nu vrei, faci parte dintr-o categorie de oameni care se confruntă cam cu aceleași frustrări. Dacă ai chef să faci puțin haz de necaz, atunci urmărește aceste spectacole de stand-up comedy cu mămici și tatici. Te vei regăsi în glumele lor și îți vor face ziua mai ușoară. Meriți și tu o pauză de râs!

Spectacolele stand-up comedy cu mămici haioase

Mary Ellen Hooper vorbește cu haz despre provocările maternității, despre cum nu ai timp să te îmbraci frumos atunci când ești mamă sau cum se face ca tot ce îți dorești de ziua ta este să ai o oră liberă pe care s-o petreci în baie, singură.

Stand-up comedy cu Mary Ellen Hooper – Ce înseamnă să fii mamă

Lisa Alvarado este o femeie latino și o mamă care și-a crescut singură copilul. Locuiește împreună cu mama ei și fiul adolescent, iar asta îi dă mult de furcă atunci când încearcă să aibă o relație serioasă.

Stand-up comedy cu Lisa Alvarado – Provocările unei mame singure

Frances Dilorinzo este o mamă care știe să facă haz de necaz. Explică cu detalii cât este de greu să fii atentă la sfaturile medicale ale ginecologului tău atunci când acesta arată ca George Clooney. Uuu…

Stand-up comedy cu Frances Dilorinzo – Ce te faci când ai un ginecolog foarte drăguț?

Laurie Kilmartin recunoaște sincer că obișnuia să facă parte din acea categorie de oameni care nu-și doresc copii, dar iată că, la 40 de ani, a devenit mămică. Urmărește-o cum face glume pe seama ei.

Stand-up comedy cu Laurie Kilmartin – Am rămas gravidă la 40 de ani

Nu-i așa că sunt tare haioase mamele acestea? Dar stai să vezi cum sunt tăticii 🙂

Spectacolele stand-up comedy cu tătici glumeți

Michael McIntyre încearcă, pe un ton foarte hazliu, să le spună cuplurilor care nu au copii că habar n-au ce înseamnă asta. Totul se transformă într-o mare aventură, de la ieșitul din casă, mersul cu mașina sau dormitul noaptea.

Stand-up comedy cu Michael McIntyre – Cei fără copii habar nu au ce îi așteaptă

Fără copii, căsnicia e o relație frumoasă plină de întâlniri romantice, consideră Louis. Pe un ton glumeț, presărat cu câteva înjurături, el vorbește despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit părinte și cum fetița lui este acum stăpâna casei.

Stand-up comedy cu Louis CK – Un copil schimba totul

Jim Gaffigan are patru copii și spune că n-a mai dormit ca lumea de 7 ani, vârsta celui mai mare dintre ei. În acest spectacol povestește cum soția lui a născut acasă, de fiecare dată și cât de extraordinare sunt, de fapt, femeile.

Stand-up comedy cu Jim Gaffigan – Un tătic cu patru copii

Tom Papa aduce în discuție frustrările tăticilor moderni care se joacă împreună cu copiii lor și care le suportă mult mai multe lucruri față de vremurile de odinioară când tații erau temuți și respectați.

Stand-up comedy cu Tom Papa – Cum era tații înainte și cum sunt acum

Costel e un “baiat de treabă” care vorbește cu patos despre iubite, foste iubite, soție și cei doi copii ai săi. E chiar hazliu cum povestește despre viața de familie și cum devine ea o mică nebunie.

Stand-up comedy cu Costel – Sex, droguri si copii

Ei bine, cum a fost? Așa-i că a meritat să iei o scurtă pauză? În zilele ploioase, la propriu și la figurat, râsul este cel mai bun medicament!

Mamele de pe Youtube, sursă de ispirație. Câștigă milioane de dolari!

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()