Cină sănătoasă în familie. 5 idei care nu dau greș

Cină sănătoasă în familie. Cina în familie este probabil singurul moment al zilei în care toți suntem împreună și, mai mult decât atât, suntem relaxați și ne putem bucura unul de altul.

Celelalte mese ale zilei sunt mereu pe fugă, cu greu reușim să ne adunăm cu mic cu mare și să stăm măcar 10 minute împreună la masă. De aceea, am ținut foarte tare ca la cină să fim obligatoriu toți patru, ca masa de seară să o servim tot timpul în familie.

Bine, bine, ne strângem toți patru ca să luăm cina în familie, dar ce punem pe masă?

Dacă am o idee fixă (am multe, dar sărim peste asta), este aceea ca la cină să mâncăm cât mai ușor și sănătos. În timpul zilei suntem mereu pe fugă și ușor mâncăm junk food, motiv pentru care, măcar la cină să avem o mâncare sănătoasă, hrănitoare și ușoară.

Plecând de la asta, m-am gândit să adun idei de cină sănătoasă în familie:

ÎnapoiPagina 1 din 5

1. Mămăligă cu brânză și smântână

Mamele ocupate știu ce spun! Când nu ai mai nimic în frigider și trebuie să pregătești ceva rapid, ușor de făcut, gustos și sănătos, întotdeauna o mămăligă cu brânză și smântână este salvarea. Poți combina mai multe feluri de brânză (eu sunt înnebunită după cammembert) sau mai poți pune și un ou poșat deasupra, pentru un plus de savoare.

ÎnapoiPagina 1 din 5
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()