Înotul, distracţia preferată a copiilor!

Voucher inot Bursuceii Veseli | Totul despre mame
Şedinţele de înot de la Bursuceii Veseli sunt special strcturate pentru cei mici
Voucher inot Bursuceii Veseli | Totul despre mame
Şedinţele de înot de la Bursuceii Veseli sunt special strcturate pentru cei mici

Cursurile de înot de la Bursuceii Veseli sunt pe placul tuturor copiilor!

După ultima întâlnire cu marea, care a avut loc acum câteva zile, mi-am dat seama cât de mult au contat pentru fetele noastre cursurile de înot predate de profesionişti. Apa nu le-a mai speriat, încrederea în ele a crescut, iar ăsta este şi motivul pentru care cele mari s-au încumetat să înoate puţintel fără ca tati să le mai susţină. Pe urme se pare că le calcă şi mezina, care, de la o frică aproape generală de apă, acum îşi pune singură casca de înot pe cap, se înarmează cu un colac bleu cu peştişori şi intră în apă până la burtică!

Dacă vă doriţi şi voi să vedeţi astfel de progrese la copilaşii voştri, alegeţi Bursuceii Veseli, cel mai indicat centru de înot în care cei mici vor putea deveni prieteni buni ai apei!

Achiziţionează aici pachetul cu 12 şedinţe individuale de înot la Bursuceii Veseli la preţul exclusiv de 769 RON în loc de 1400 RON!

Bursuceii Veseli e cel mai potrivit loc pentru a începe cursurile de înot

Bursuceii Veseli este un centru modern şi nou de activităţi, aflat în Bucureşti. Despre piscina de aici copiii pot discuta cu entuziasm la nesfârşit. În primul rând pentru că apa din piscină este atât de plăcută, încât cu greu le vine să mai iasă din ea, temperatura apei având între 30°C şi 31°C. La aceasta se adaugă faptul că temperatura aerului are 35°C-36°C, aşa că nimeni nu simte niciun disconfort termic la ieşirea din apă. Instructorii Ştefania, Alex sau Flipper, cum îi spun cei mici, Nicu şi Nicu 2 reuşesc să devină pe parcursul şedinţelor de înot adevăraţi prieteni ai copiilor. Aşa le insuflă încrederea că şi ei pot înota şi îi pot menţine mai mult timp atenţi în momentul în care le explică pe înţelesul lor ce trebuie să facă pentru a evolua de la zi la zi.

Pe lângă acestea, părinţii trebuie să ştie că apa este filtrată de 8 ori în 24 de ore, se împrospătează şi i se verifică zilnic calitatea, în timp ce dezinfectarea ei este făcută printr-un sistem inovator de electroliză cu clorinare prin sare. Tot o informaţie extrem de utilă pentru părinţi este aceea că instructorii atât de îndrăgiţi de copii nu sunt numai nişte persoane care reuşesc să le atragă simpatia celor mici, ci şi nişte profesionişti desăvârşiţi. Ei sunt absolvenţi ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport şi sportivi de performanţă cu titluri câştigate în competiţii importante derulate în România şi în afara ţării, precum Campionatul European de Triathlon sau Cupa Balcanică.

12 şedinţe atent structurate la cursul de înot individual de la Bursuceii Veseli

La Bursuceii Veseli, cursul individual de înot se desfăşoară conform unui program atent conceput şi prin care instructorul încearcă să-l facă pe copil să fie bun prieten cu apa şi să deprindă pas cu pas regulile necesare pentru a putea înota. În prima şedinţă de înot, instructorul constată nivelul cursantului şi, printr-o serie de jocuri acvatice, încearcă să-i devină familiar copilului, iar a doua şedinţă are la baza dezvoltarea motricităţii prin jocuri în apă şi învăţarea unor tehnici de respiraţie. În a treia şedinţă, în funcţie de acomodarea copilului cu apa şi de temperamentul acestuia, se vor face scufundări şi se va învaţă tehnica de plutire, în a patra şedinţă cursantul va învăţa cum să-şi sincronizeze mâinile cu picioarele, dar şi să execute sărituri în apă, în timp ce într-a cincea şedinţă se va continua predarea modului în care mâinile se sincronizează cu picioarele şi se vor explica reguli referitoare la respiraţie.

La jumătatea cursului, respectiv la şedinţa cu numărul şase, copilul va învăţa cum să-şi corecteze poziţia clinostatică specifică procedeelor de înot, într-a şaptea şedinţă instructorul va face o introducere în diverse stiluri de înot (bras şi picioare crawl), urmând că a opta şedinţă să abordeze numai stilul crawl. Stilul de înot spate cu ajutorul plutei va fi tema şedinţei cu numărul nouă, jocurile pe sub apă cu diverse obiecte şi scufundările vor face obiectul de lucru al şedinţei zece, a unsprezecea şedinţă este dedicată exclusiv perfecţionării stilului crawl, în timp ce ultima şedinţă din cadrul cursului, şedinţa cu numărul doispezece, va consta într-o recapitulare a stilurilor de înot învăţate.

Voucherul de înot la Bursuceii Veseli, un cadou care combină distracţia cu sănătatea

Un cadou care îi va pune pe chip un zâmbet larg de tot oricărui copil este voucherul pentru 12 şedinţe individuale de înot pentru copii la Bursuceii Veseli, care poate fi achiziţionat la preţul exclusiv de 769 RON în loc de 1400 RON. Voucherul este destinat copiilor cu vârsta între 0 şi 7 ani şi poate fi cumpărat nu numai pentru copilaşul vostru, ci şi pentru alţi copii din familia extinsă sau ai prietenilor – este un cadou perfect! Pe lângă faptul că are un preţ foarte avantajos, el vine cu un beneficiu excepţional pentru copil: sănătatea. Înotul este recunoscut că fiind un sport ce favorizează sănătatea fizică şi cea mentală pe multiple planuri, contribuind, totodată, la atingerea unui stil de viaţă echilibrat şi la deprinderea unor reguli de socializare şi de respect pentru cei din jur.

Termeni şi condiţii voucher

Voucherul conţine 12 şedinţe individuale de înot şi poate fi achiziţionat în lunile iulie şi august 2014, exclusiv de pe site-ul www.totuldespremame.ro. Şedinţele pot fi începute doar într-una din cele două luni menţionate, iulie sau august, aşadar nu mai târziu de 31 august 2014, urmând să se continue pe parcursul lunilor următoare, până la încheierea abonamentului.  Se poate începe cu 2 sau 4 şedinţe pe săptămâna, iar 2 şedinţe pot fi reprogramate, în cazul plecării în vacanţă sau al îmbolnăvirii. Durata unei şedinţe este 50 de minute, iar intervalul de desfăşurare a acesteia este între orele 16:00 şi 20:00. Oferta este valabilă, totodată,  la cererea părinţilor şi în intervalul 10:00 – 16.00.

Înainte de începerea primei şedinţe de înot, deţinătorii voucherului trebuie să semneze un contract cu Bursuceii Veseli (cu valoare nominală de 0 lei) şi să aducă cele trei analize necesare începerii cursului: exudatul nazo-faringian, avizul coproparazitologic şi avizul epidemiologic. Pentru buna desfăşurare a orelor, copiii vor avea la ei slip de înot sau scutec de apă, unde este cazul, papucei, halat ori prosop. Toţi cursanţii trebuie, de asemenea, să respecte regulamentul intern al bazinului din cadrul centrului Bursuceii Veseli.

Nu uitaţi că activarea primei şedinţe a abonamentului se va face până pe data de 31 august 2014! După achiziţionarea voucherului, programările pentru înot se vor face direct la Bursuceii Veseli, la numărul de telefon 0762 436 326  sau la adresa de e-mail [email protected]

Cumpără şi tu un voucher de înot pentru copilul tău de aici!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație