Există un lucru care te salvează din toate necazurile! (P)

distractie-totul-despre-mame

Cu plasturii Urgo, neplăcerile sezonului călduros dispar ca prin minune!

În dulăpiorul alb din baia noastră colorată se află o gentuţă cu minuni, aşa cum îi spun copiii mei. E o gentuţă gri cu roz, cu aromă de vară şi de distracţie, în care se găsesc lucruri mici, dar foarte utile pentru interior, dar şi pentru exterior. În ea se află o oglindă din metal cu carcasă vintage, o mică trusă de manichiură, o aţă dentară, un set miniatural pentru cusut, un ulei mic de cocos şi nişte plasturi Urgo. Combinaţia din gentuţă n-a fost făcută neapărat în urma vreunui algoritm sofisticat, ci are la baza experienţa anilor trecuţi, când am avut nevoie de fiecare dintre aceste “ingrediente’ la venirea sezonului călduros.

De aceea, atunci când căldura îşi intră deplin în drepturi, trusa iese din dulăpior şi este pusă undeva la vedere, ba chiar îşi face locul în geanta cu care plec din casă, alături de alte mărunţişuri pentru copii. Dintre toate componentele sale, plasturii sunt cei mai căutaţi pentru că sunt atât de versatili, încât, după trei copii şi zeci de vacanţe şi ieşiri în familie, ne-am dat seama că au nenumărate întrebuinţări.

Plasturii Urgo, cei mai buni şi poznaşi prieteni

Spre exemplu, iată cât de folositori au fost aceşti prieteni ai familiei noastre în ultima vacanţă de vară, petrecută în parcuri, la munte, la ţară şi în mod special la mare, printre scoici, nisip şi apă, multă apă!

• Am oblojit cu Urgo Waterproof micile răni provocate de atingerea pielii copiilor cu ciulinii găsiţi în drumul spre plaja sălbatică şi fenomenal de frumoasă de care se vorbea în şoaptă pe forumurile de pe internet;

• Am stopat cu un plasture Urgo Ultra Absorbent sângerarea produsa la genunchii fetiţei mai mari, care a stat cu picioarele pe o grămăjoară de scoici aduse de apă la mal, atunci când a lucrat zeci de minute bune, extrem de concentrată, la construirea unui castel unic din nisip;

• Şi, nu în ultimul rând, am ajutat-o pe mijlocie să-și continue partida de volei cu mingea gonflabilă, pansându-i cu Urgo Resistant rana din palmă pe care și-a provocat-o prin împiedicarea și căderea în pietrișul din curtea pensiunii la care stăteam, contribuind, astfel, la bucuria cetei de susținători care ii scandau frenetic de pe margine numele.

Nicio geantă fără Urgo!

distractie-urgo-totul-despre-mame

Pe de altă parte, plasturii nu ne ajută numai în vacanţă. În orice geantă din casă, fie că e a mea sau a copiilor, găseşti, pe lângă şerveţele uscate şi umede, balsamuri mici de buze, pixuri şi carneţele, cel puţin un plasture Urgo. Şi nu, nu exagerez deloc când spun asta. Situaţiile neprevăzute se ivesc exact atunci când eşti mai relaxat şi mai calm, ba chiar atunci când te simţi tare bine şi eşti înconjurat de prieteni dragi, iar un plasture Urgo te scoate din necaz. Compresele plasturilor tradiţionali Urgo sunt impregnate cu soluţie antiseptică (clorură de benzalconiu), recunoscută pentru eficacitatea sa în prevenirea şi tratarea infecţiilor. Mulţumită diversităţii materialelor suport, plasturii Urgo pot fi utilizaţi în orice condiţii şi sunt potriviţi pentru orice tip de rană, soluţia anitiseptică acţionând ca o protecţie antimicrobiană pentru răni de dimensiuni mici. Spre exemplu când mergem cu rolele în parc şi picioarele sau braţele, chiar dacă au cotiere şi genunchiere de protecţie, tot fac cunoştinţă cu asfaltul. Atunci doar Urgo Ultra Protection este de mare ajutor.

Urgo is fashion

În plus, dacă aveţi un copil ultra-fashion, la fel ca mezina mea, atunci plasturii Urgo Petshop & Transformers cu cele mai în vogă personaje din desene ale momentului vor fi atât de îndrăgiţi, încât să nu vă mire că vor dispărea din cutie ca prin farmec, fără să fie cu adevărat nevoie de ei. Ei vor fi folosiţi drept accesorii, adică pe post de broşă, de model pentru pantofi, ba chiar vor înfrumuseţa bentiţa preferată. Dar nu-i niciun bai, pentru că în acest fel îi veţi avea mereu aproape şi veţi şti că, indiferent de ce se va întâmpla în familia voastră, veţi putea să vă bazaţi întotdeauna pe plasturii Urgo!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație