Un sistem imunitar puternic e o armată de clone a gesturilor de dragoste şi grijă! (P)

Ce facem pentru un sistem imunitar puternic?

Sunt momente pentru îmbrățișări călduroase și momente pentru reviste folosite drept ventilator. Sunt momente pentru prietenie și momente pentru izolare și nasuri lipite de geam. Sunt momente de testare a limitelor și momente pentru plasturi. Pentru fiecare zgârietură, nas roșu sau strănut ești acolo cu un arsenal de soluții și de gesturi de iubire, din care ai creat un palat protector pentru prinții și prințesele tale.

Ai început cu o temelie din mănuși și fulare, ai construit pereți din săpun, ai pus șervețele antibacteriene în geamuri și haine groase pe acoperiș. Ai construit o adevărată fortăreață în jurul familiei tale, fără să realizezi, poate, că trăim deja în una, că locuim toți sus, pe vârful unui deal, înconjurați de ziduri și de șanțuri de protecție.

Tot sistemul de apărare funcționează fără încetare

O armata întreagă ne păzește în permanență patrulând de jur împrejurul cetății, iar fortăreața e prevăzută cu tunuri de aer și de apă. Tot sistemul de apărare funcționează fără încetare, în timp ce noi stăm liniștiți înăuntru și dormim, râdem, ne jucăm, trăim. Pentru fiecare gest de iubire și protecție organismul uman a scris deja povestea fascinantă a unei… clone bodyguard. Pielea în prima linie de protecție, alături de hăinuțele groase; tusea și strănutul alături de scuturat, șters și spălat pentru îndepărtarea intrușilor și, într-un final, o armată de celule protectoare alături de fructe colorate, de ceaiuri călduțe și de salate crocante.

Nu-i poți ține pe cei dragi departe de birou, de prieteni, de „grădi”, de pistoalele cu apă și de castelele de nisip, nu-i poți împiedica să împartă, să îmbrățișeze, să sărute, să mângâie, nu-i poți urma ca o umbră în toate micile aventuri zilnice și nu-i poți îngrădi, nici măcar cu ziduri de castel. Însă dragostea și grija ta continuă să îi protejeze în permanență reflectată în organismul fiecăruia dintre ei prin oglinda și laboratorul magic de replicare al iubirii și grijii inventat de natură.

Orice aventură te sperie, simți și trăiești fiecare luptă a lor cu nopți nedormite și planuri elaborate de victorie. Însă ce nu știi, poate, este că fiecare bătălie deja câștigată adaugă încă un zid de protecție fortăreței naturale a organismului. Sistemul imunitar are o componență uimitoare, ce continuă să evolueze pe tot parcursul vieții prin memorarea caracteristicilor fiecărui „intrus” și producerea de anticorpi pentru următoarele întâlniri.

Nu poți fi mereu alături de cei dragi, însă poți ajuta la dezvoltarea sistemului natural de protecție al organismului lor, al armatei de celule protectoare – clone ale gesturilor tale de dragoste și grijă – cu stimulenți ai căror povești au fost scrise tot de natură.

Septilin_800x800px

Septilin conține doar ingrediente din plante ce fortifică în mod natural sistemul imunitar al organismului

Septilin, un produs Himalaya Wellness, conține doar ingrediente din plante ce fortifică în mod natural sistemul imunitar al organismului. Pentru întărirea primelor linii de apărare, Septilin conține Amla (Emblica officinalis), o sursă naturală de vitamina C, cu efect antiviral, antibacterian și antioxidant, și Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) care stimulează expectorația, este antiinflamator, antialergic și are proprietăți antioxidante.

Pentru situațiile în care agenții patogeni reușesc totuși să pătrundă în organism, în compoziția Septilin intră și Balsamodendron mukul (Guggul), care stimulează sistemul imunitar, reduce febra și ajută organismul să lupte cu bolile. Guggulul susține fagocitoza – principalul mecanism prin care leucocitele (celulele imunitare) protejează organismul, prin înglobarea și distrugerea particulelor străine.

Pentru pregătirea organismului pentru viitoarele lupte cu agenți patogeni deja cunoscuți, Septilin conține Tinospora cordifolia (Guduchi), care crește concentrația de anticorpi și previne, astfel, recurențele, reduce febra, are efect analgezic și grăbește vindecarea. Septilin – în variantele tablete pentru cei mari sau sirop pentru cei mici – pregătește sistemul imunitar pentru lupta cu virusurile și bacteriile și ajută organismul să facă față infecțiilor respiratorii, gripei, infecțiilor ORL, afecțiunilor alergice.

Pentru fiecare gest de iubire și de grijă, natura a creat câte o clonă protectoare: o fortareață a organismului pentru palatul tău din ciorapi pufoși și căciuli cu urechi, o armată de celule imunitare pentru o armată de îmbrățișări și mângâieri și povestea unui organism în continuă evoluție pentru oamenii obișnuiți transformați în cavaleri și prințese neînfricate.

Septilin e gardianul poveștilor cu eroi neînfricați, iar Himalaya… e parte din familia ta!

Acest produs este distribuit de compania Prisum International Trading, ce deține dreptul de distribuitor pe piața românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare și produse cosmetice (adulți și copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibilă în farmacii, plafare, magazine de profil, dar și pe magazinul online al Prisum Internațional www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile și pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()