Ce cadou să alegi atunci când vizitezi o viitoare mămică?

Când mergi în vizită, codul bunelor maniere spune că trebuie să duci o mică atenţie pentru gazda ta. Uneori însă este greu să găsim cadoul perfect şi care pe lângă bucuria pe care o produce să fie şi util. Atunci când vizitezi o prietenă care aşteaptă un copil ai mai multe alegeri posibile: ceva pentru ea care să-I fie de folos în prezent sau ceva ce va folosi în perioada de după naştere, ceva pentru bebe, pentru primele luni de viaţă sau pe termen lung.

Acest articol conține plasare de produse!

Femeile însărcinate sunt active, merg la serviciu, ies în oraş cu prietenii, merg la cumpărături şi, în mare, fac tot ce făceau şi înainte de sarcină. Şi cum burtica se face tot mai mare pe zi ce trece şi garderobă are nevoie de completări periodice, pentru a se simţi confortabil, în haine pe măsură. De aceea, o idee de cadou poate fi o ţinută comodă, eleganta sau sport, adaptată mărimii burticii. Hainele din bumbac, în culori vesele vor fi apreciate de viitoarea mămica. Este felul în care îi poţi confirma că este o femeie frumoasă, activa şi specială.

Dacă alegi un cadou pentru viitorul bebeluş, lucrurile sunt foarte simple: de la hăinuţe, jucării şi accesorii necesare creşterii lui, toate vor fi de ajutor foarte curând.
La capitolul jucării, cerul este limita. Ai grijă, însă, să alegi jucării potrivite primelor luni de viaţă. Să fie colorate şi moi, să poată fi băgate în gură şi ronţăite. Bineînţeles, fără accesorii detaşabile.

Hăinuţele pentru copii sunt o opţiune sigură, oricând. De la hainele pentru primele săptămâni de viaţă până la vârsta de 2-3 ani, ele vor fi foarte apreciate de viitoarea mama. Copiii cresc atât de repede, încât hăinuţele trebuie schimbate foarte des. Alege haine din bumbac, comode şi uşor de îmbrăcat.

În primele luni de viaţă bebeluşul va avea nevoie şi de multe accesorii pentru hrănire. Biberoane, sterilizator, perie de spălare biberoane. Iar mai târziu, când începe diversificarea, va avea nevoie de castronaşe, linguriţe din silicon, scaun de masă, cănuţă de apă. Oricare din aceste produse îşi vor găsi utilitatea în viitoarea familie.

La Carrefour găseşti toate articolele de care un bebeluş sau mama sa au nevoie. Poți răsfoi catalogul de Puercicultură şi să vii în magazin pentru a profita de prețurile speciale din perioada 9 – 23 martie.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()