Ce ne dorim în 2014?

Dorintele mamelor 2014 Totul despre mame

Dorintele mamelor 2014 Totul despre mameCu sinceritate, despre ce își doresc mamele în 2014

Dacă cei mici apucă să-și aștearnă dorințele în termeni de jucării sau dulciuri într-o scrisoare către Moș Crăciun, mamele nu prea-și pun pe hârtie ce și-ar dori de la Noul An. Nu de alta, dar nu au vreme, și le mai auzi în prag de sărbători:
Ei, ce să-mi doresc dragă, să-mi fie ăștia micii sănătoși că le-om face pe toate. Mie să-mi aducă Moșul copii fără muci sau febră și sunt și eu mulțumită.
Și, totuși, ce-și dorește o mamă de la anul nou început? Lista de mai jos este o compilație auto-ironică despre ce și-ar dori femeile de la 2014, dorințe adunate de la mai multe mame din on-line.

Categoria egocentristelor

Să dorm, să dorm, să dorm!
Dorință listată de peste 1456 de mame, și încă se mai numără! Da, doamnă, vă trecem și pe dumneavoastră, chiar dacă ați stat târziu aseară, pe Facebook. 1457, deci!

Să slăbesc odată!
În afară de câteva mame norocoase, slabe și sexy chiar și după 3 copii, toate celelalte ne dorim să slăbim măcar 5 kg, dacă nu chiar 7,5 kg. Sau măcar 500 g, ca să fim sincere pân la capăt!

Să stau singură în casă măcar un week-end!
Traducere: să-i dau afară pe soț și pe copii și să stau să mă lăfăi în pat, să nu gătesc nimic, să citesc și să adorm în miezul zilei, să mă legăn pe mine, nu pe copii, să mă uit la filme proaste și să ies cu fetele. Măcar 2 zile. Cer prea mult?

La această întrebare retorică nu vom afla niciodată adevăratul răspuns.

Să am părul coafat măcar o dată pe săptămână
Adică să mă spăl pe cap mai des, să nu mi-l mai prind rapid în coadă și să ies în lume mai des cu buclele mele în vânt.

Să am o bucătăreasă măcar o dată pe săptămână
În traducere, să nu mai gătesc zilnic, sau ca prin minune să apară în frigider măcar un (1) fel de mâncare.

Să ies în oraș mai mult
Adică, să rezist pana la ora 10, ca sa pot sa am putere să mă îmbrac în altceva decât veșnicele pijamale cu desene animate și să ies pe ușa casei spre un club, două, cu fetele. Și să nu mă mai întorc niciodată mai devreme de ora 12, că iar râde soțul de mine.

Să fie anul meu întâi, și apoi anul celorlalți
Pentru că o zicală celebră zice că, dacă mama e fericită, e fericită toată familia, să-mi aduc aminte dimineața că ziua îmi aparține, să zâmbesc mai des pe timpul zilei, să fac jumătate de oră de mișcare, să beau multă apă și sa fiu, astfel, disponibilă voit copiilor, nu forțată de cheful lor de joacă.

Pare un an greu de dus in spinare pentru toate mamele din lume, asa-i?

1
2
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()