Fabulous Baskets, despre cum poți scăpa de grija pregătirilor pentru masa de Paște

Sărbătorile Pascale reprezintă cel mai bun prilej de a aduce familia împreună. Este un moment încărcat de semnificație, de spirit și tradiție, unde fiecare își găsește bunătatea și buna dispoziție. Între toate acestea, masa de Paște este un simbol al regăsirii și revigorarea legăturilor dintre oameni, iar Fabulous Baskets îți intinde o mână de ajutor în acest sens.

Acest articol conține prezentare de produs.

De aceea, în fiecare casă, masa de Paște primește o semnificație deosebită, din meniu nelipsind preparatele tradiționale românești, cu specific pascal.

Însă, așa cum o simțim mai ales noi, mămicile, tot mai acut, lipsa timpului își spune cuvântul și acum. Bucuria regăsirii cu familia extinsă, la masa de Paște, poate fi o sursă de stres pentru tine, proaspăt mămică, pentru că timpul acordat lui bebe este mai important. Poate, între două somnuri și un alăptat, găsești vreme să vopsești câteva ouă. Dar, cam aici se opresc pregătirile de Paște pentru mămici cu bebeluși sau copii mici. Din fericire, există soluții care te ajută să scapi de stresul culinar de dinainte de Paște.

O astfel de soluție este Fabulous Baskets, cadoul care te salvează de bătăi de cap pentru masa pascală.

Produsele adunate în cadouri sunt adecvate atât dimineților, prin deliciile matinale, mesei de prânz din care nu trebuie să lipsească cozonacul și pasca cât și serii, când se deapănă amintiri alături de un pahar de vin sau o băutură tare, de casă. Siropurile, ciocolata și ouăle încondeiate cu măiestrie în Bucovina completează tabloul pitoresc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iată de ce aceste bunătăți pot reprezenta cadoul perfect pentru tinere familii, pentru mămici ocupate și, chiar pentru prieteni.

”Produsele din cadourile Fabulous Baskets sunt realizate de producători locali din diferite regiuni ale țării, pentru care primează calitate”, explică Loredana Huiban, reprezentant Fabulous Baskets. În plus, cadourile cu bunătăți pentru masa de Paște vin însoțite de bucuria descoperirii produselor autentice și oferă în același timp atmosfera intimă și familială mult așteptată.

 Oferind cadouri  Fabulous Baskets de Paște tuturor celor dragi ție vei fi sigur că le vei face o surpriză. De la cei mici, exploratori curioși sau membrilor familiei, până la cei mai pretențioși clienți, ficare va găsi o bunătate pe placul său. Iar pe măsură ce cadoul cu bunătăți se va goli, momentele voastre se vor umple de semnificație, vor aduce familia, prietenii și clienții mai aproape și vor întări legăturile voastre.

Cel mai frumos Paște este cel petrecut în familie, alături de cei dragi. Cadoul Fabulous Baskets de Paște e bucuria lor și un început nou, plin de bucurie.

  • Comenzile pentru cadourile de Paște se fac atât online pe www.fabulousbaskets.ro cât și telefonic la datele de contact de pe site.

Fabulous Baskets

 

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()