Fotografii emoționante. Mamele își iau la revedere de la copiii mai mari înainte de a naște

Momentul în care se naște un nou copil în familie este unul emoționant și scoate la suprafață trăiri ce nu vor mai putea apărea în nicio altă circumstanță. Pe de-o parte sunt emoțiile mamei, cu teamă și bucurie amestecate. Pe de altă parte, copiii sau copilul mai mare trec și el prin stări copleșitoare.

Laura Paulescu, fotograf din Oregon (SUA), a fost impresionată de situațiile în care a fost alături de femei ce urmau să nască și își lua la revedere de la copiii mai mari sau de momentele în care frații mai mari îi vedeau pentru prima dată pe bebeluși. A realizat o serie de fotografii emoționante în care a surprins trăirile mamelor și ale copiilor. Una dintre femei i-a spus că pentru ea ”a fost un moment unic pentru că îmi luam la revedere de la primul meu născut care nu va mai fi niciodată din acel moment singurul meu copil. Nu-mi venea să îi mai dau drumul din brațe”

ÎnapoiPagina 1 din 10

1. Nimic nu va mai fi la fel…

O strângere în brațe care pare să oprească timpul în loc. Din momentul în care mama îi va drumul copilului, nimic nu va mai fi la fel.

ÎnapoiPagina 1 din 10
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()