A început un nou sezon. H&M a dat startul la cumpărăturile de hăinuțe pentru copii! (P)

haine de calitate pentru școală
Calitatea, imprimeurile frumoase și prețurile bune sunt criteriile după care am ales magazinul de la care să cumpăr hainele de școală și grădiniță.

Ho! Ho! Ho! Nu, nu vine moșul cu daruri, dar a început școala, a venit toamna și e momentul să evaluăm situația din dulapurile copiilor, să stabilim ce mai e bun și, mai ales, ce trebuie să cumpărăm pentru școală/ grădiniță. Pentru mine, perioada aceasta înseamnă entuziasm similar cu cel din perioada cumpărăturilor pentru cadourile de iarnă. Doar că acum cumpăr exclusiv pentru copiii mei și, recunosc, asta este pentru mine ceea ce numesc americanii ”My guilty pleasure” (plăcerea mea vinovată). Cumpăr însă cu responsabilitate și sunt mândră de asta. 

Acest articol este susținut de H&M.

De când am devenit mamă de doi copii, fată și băiat, preșcolar și școlar, hainele pentru copii s-au transformat în pasiune. Iubesc să analizez imprimeuri și texturi, să fac combinații pentru diverse ținute, să asortez și accesorizez. Când am aflat că la școala fetiței se acceptă exclusiv tricou polo alb și pantaloni/ fustă, respectiv cardigan de culoare închisă, mi-am zis că, asta e, trecem la vestimentația anostă. Dar nu e deloc așa! Chiar și cu aceste limite impuse, tot reușesc să fac combinații minunate pentru școlărița mea.

Dincolo de coloristica redusă în cazul fetiței, când cumpăr haine pentru copiii mei sunt atentă la următoarele aspecte:

Calitate, înainte de toate

Cumpăr aproape exclusiv haine din materiale naturale, de cele mai multe ori bumbac, care e prietenos cu pielea copiilor, rezistă la spălări multiple, la dat pe tobogan și cățărat în copaci. De când a început pandemia și am redus semnificativ ieșirile, axându-mă pe cumpărăturile online, am preferat să cumpăr exclusiv de pe site-uri deja testate, cu produse pe care le cunosc și unde nu pot avea surprize neplăcute privind calitatea sau măsurile.

în familia noastră, suntem ecologiști de la mic la mare, așa că sunt atentă la tot ce înseamnă posibilitate de reciclare și programe ce implică grija pentru mediu. Voi favoriza întotdeauna companiile responsabile, care încearcă să ofere naturii măcar puțin din ceea ce ne oferă ea nouă.

Imprimeuri care bucură copiii

Copiii mei, ca majoritatea copiilor, au făcut de-a lungul timpului, și fac în continuare, pasiuni pentru eroi și supereroi, de la personajele din Patrula Cățelușilor, la Elsa, Pippi Șosețica, Spiderman, Harry Potter. Așa că mai bine de jumătate din hainele lor de grădiniță, de parc sau de casă sunt cu personaje și felicit din suflet producătorii care au produse de calitate cu astfel de imprimeuri și chiar costume de supereroi și diverse personaje.

Dincolo de acest aspect, când aleg imprimeurile sunt atentă să pot asorta elementele vestimentare cu ușurință, fără ca cei mici să arate precum bradul de Crăciun. Nu că nu s-ar întâmpla și asta, mai ales atunci când decid ei să-și aleagă singuri ținutele. Sau, între noi fie vorba, când alege tatăl în locul lor.

Cele mai bune prețuri

Recunosc, când fac achiziții semnificative, cum sunt cele pentru un întreg sezon sau pentru un semestru de grădiniță și școală, vânez promoțiile, având permanent în minte faptul că, dacă achiziționez inteligent, cumpăr mai mult cu aceiași bani. Mamele știu bine că, să îmbraci copilul din cap până în picioare pentru un sezon, costă. Iar dacă ai doi copii costă, evident, dublu. Așa că, fiind atentă la oferte și cumpărând inteligent, ajung de multe ori să-i îmbrac pe amândoi la preț de unu sau unu și jumătate.

Pe lista mea de cumpărături de școală și grădiniță se află acum tricouri polo, cardigane, dresuri, fuste, pantaloni, geacă de toamnă pentru fetiță și treninguri, tricouri, pantaloni pentru băiat. De asemenea, voi lua îmbrăcăminte și cizme de ploaie pentru amândoi, pantofi sport și ghete, lenjerie intimă și pijamale.

După ce am studiat o serie de oferte, alegerea mea pentru acest început de an școlar este hm.com. H&M este, de altfel, magazinul de suflet al familiei, pentru că aici găsim produse de calitate, eroi și supereroi, calitate la preț excelent și, în permanență, promoții.

îmbrăcăminte la preț redus pentru copii
Mămici, sunt reduceri importante la hăinuțele pentru copii de la H&M.

Ai toate motivele să te înscrii în programul de loialitate: este absolut gratuit, procedura este foarte simplă, iar beneficiile sunt foarte mari:

  • Primești puncte la fiecare sesiune de cumpărături și de fiecare dată când inviți un prieten să devină membru. Cu cât strângi mai multe puncte, cu atât ai parte de mai multe oferte și experiențe.
  • Beneficiezi de transport gratuit la cumpărături peste 130 de lei
  • Primești vouchere bonus
  • Ai acces anticipat la promoții online și în magazine
  • Beneficiezi prețuri speciale
  • Participi la evenimente de shopping
  • Ai parte de oferte cu ocazia zilei de naștere
  • Ai acces unic la colecții speciale

Pentru mai multe informații despre beneficiile programului de loialitate și pentru înscrieri, click AICI.

Iar din sufletele și suflețelele noastre de mici și mari ecologiști, vă rugăm să cumpărați produse care poartă eticheta Conscious, care sunt realizate din materiale reciclate sau sustenabile, prietenoase cu mediu. Gestul acesta este o mică, dar importantă contribuție, a noastră, a tuturor, în lupta împotriva poluării.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()