Alăptarea este mai mult decât hrană! Despre volumul “Ghidul de alăptare al doctorului Jack Newman”

Dacă ar trebui să alegi o singură carte care să te însoțească pe parcursul primelor luni petrecute alături de bebelușul tău, care ar fi aceea?

Noi îți recomandăm “Ghidul de alăptare al doctorului Jack Newman”, o carte minunată care ne arată că alăptarea este mai mult decât hrană! Disponibilă AICI.

Ghidul pentru alăptare al dr. Jack Newman și Teresa Pitman este o lucrare de referință pentru toată literatura de specialitate. Este o cartea pentru proaspeții și viitorii părinți care se află în căutarea celor mai bune sfaturi. Cartea se adreasează și specialiștiilor care îşi doresc să fie la curent cu noile perspective despre alăptare.

Ghidul pentru alăptare – Jack Newman


Pentru că ne dorim să îți oferim materiale și experiențe care să îți îmbogătească viața de părinte, am creat un scurt chestionar care să ne ajute în acest sens. Completarea lui poate dura până la 8 minute. Și pentru că apreciem fiecare minut pe care ni-l acorzi, punem la bătaie 30 de cărți de parenting. La sfârșitul chestionarului lasă-ne adresa ta pentru a te înscrie automat în tombolă!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()