Indemnizaţii, alocaţii, concedii maternale

Razvan Vasiliu, specialistul emisiunii pe probleme legale raspunde intrebarilor voastre legate de indemnizatii, alocatii sau concedii maternale.

1. M-am intors la serviciu din crestere copil, am optat pentru varianta de un an iar acum am stimulent de insertie. Angajatorul ma poate concedia in anul in care beneficiez de stimulent?

2. As vrea sa stiu daca, pe langa contractul de 8 ore, in loc de conventie civila s-a mai inventat ceva care se poate lua in calcul pentru CIC. Ceva care nu inseamna taxe exagerate.

3. Daca am incheiat CIC doi ani si am reluat munca,mai pot cere concediu fara plata pana face copilul 3 ani? Sau in ce conditii pot cere asa ceva?


Pentru că ne dorim să îți oferim materiale și experiențe care să îți îmbogătească viața de părinte, am creat un scurt chestionar care să ne ajute în acest sens. Completarea lui poate dura până la 8 minute. Și pentru că apreciem fiecare minut pe care ni-l acorzi, punem la bătaie 30 de cărți de parenting. La sfârșitul chestionarului lasă-ne adresa ta pentru a te înscrie automat în tombolă!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()