Examen la speranţă – Asociaţia Sfântul Stelian


Societatea în care trăim e din ce în ce mai centrată pe obsesia pentru bani. Asta a făcut ca sărăcia să fie un motiv de discriminare, însă numai o minte săracă judecă viaţa şi oamenii în funcţie de grosimea portofelului.

În minutele următoare vom urmări un grup de copii care ar trebui să ne oblige prin exemplu lor să judecăm oamenii şi după altceva decât numărul cailor putere, cifrele conturilor din bancă sau numele hainelor pe care le poartă.

 

Calitatea noastră de oameni se conturează şi după capacitatea noastră de empatie faţă de greutăţile celorlalţi.
Putem fi buni! Putem dărui o fărâmă din puţinul sau preaplinul nostru celor pentru care viaţa este o luptă continuă pentru supravieţuire.
E timpul pentru compasiune. Dacă vrei să contribui la a schimbă viaţa celor în nevoie trimite donaţia ta la numărul de cont:


Pentru că ne dorim să îți oferim materiale și experiențe care să îți îmbogătească viața de părinte, am creat un scurt chestionar care să ne ajute în acest sens. Completarea lui poate dura până la 8 minute. Și pentru că apreciem fiecare minut pe care ni-l acorzi, punem la bătaie 30 de cărți de parenting. La sfârșitul chestionarului lasă-ne adresa ta pentru a te înscrie automat în tombolă!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()