Cum ne-a ajutat o imprimantă să ne facem distanțarea fizică mai plăcută

O imprimantă pentru familiile cu copii

Mamă de doi copii școlari cum sunt am tot căutat metode de a-i ține ocupați mai multe ore pe zi cât timp eu lucram pentru job. Vacanța a fost lungă, știți și voi. 3 luni forțată de împrejurări, 3 luni cea oficială. Încă de la început m-a preocupat găsirea unei soluții echilibrate între joaca liberă și timpul petrecut pe telefon sau televizor.

În primele trei luni cât am stat doar acasă a fost o adevărată provocare. Nu a trebuit să împletim armonios doar joaca lor cu munca mea, ci să introducem și școala în program. Toate cărțile și jocurile pe care deja le aveam au devenit brusc neinteresante, temele cereau un efort suplimentar, iar mie îmi lipseau multe din lucrurile pe care le aveam la birou. Nu vă zic de liniște, că nu aveam de unde să o cumpăr și ar fi fost o iluzie să sper la așa ceva.

Acest articol conține recomandare de produs.

O imprimantă pentru familiile cu copii

A fost perioada în care am făcut cele mai multe comenzi online. Într-o frenezie, am cumpărat cărți, jocuri, rechizite, coli de hârtie de diverse feluri și tot felul de alte mărunțișuri menite să umple golul lăsat de plimbări, prieteni, familie. Ceva totuși nu se lega. Așa că am căutat acel ceva care să ne facă tuturor munca mai plăcută și să ajute și la joacă. Nu am căutat foarte mult pentru că fiecare dintre noi avea câte ceva de tras la imprimantă: fișe pentru la școală, teste, rapoarte pentru la birou, foi de colorat și câte și mai câte.

Am decis să cumpărăm o imprimantă, iar o prietenă ne-a recomandat un Canon. Spunea că are acasă un CISS 5151, iar la birou TS 3350. Am comandat și noi la fel ca ea – un CISS 5151: multifuncțională color, cu funcție wireless. Am scăpat de fire și de plimbat fiecare dispozitiv până la imprimantă de fiecare dată când am fi dorit să scoatem ceva. Am primit și un cadou de la magazinul de unde am cumpărat-o, așa că ne-am bucurat tare mult când a ajuns coletul.

Am instalat-o imediat și am testat-o cu câteva foi de colorat. Adevărul este că aveam de imprimat o mulțime de rapoarte, dar am vrut să facem inaugurarea cu ceva haios. Cum se spune pe la noi, imprimanta Canon CISS 5151 a intrat imediat în pâine. Nu era zi în care să nu o folosim.

Temele se fac mai ușor când ai o imprimantă în ajutor

Copiii au utilizat-o pentru teme. Au printat proiecte, au scos la imprimantă testele pe care le trimiteau profesorii pe platformele de lucru, au făcut copiii la diverse materiale, au printat capitole din cărți pentru a putea învăța mai ușor.

Eu am folosit-o pentru chestii legate de birou. Știți cum e! În fiecare zi apare câte ceva ce trebuie semnat și îndosariat, oricât de mult ți-ai dori să salvezi planeta.

Nu mai zic că am folosit-o și la joacă. Pentru că cel mai mic dintre copii tocmai terminase clasa pregătitoare, i-am tot căutat fișe și materiale de lucru distractive cu care să se și joace, dar să și învețe. Le-am descărcat de pe platforma gratuită Creative Park și le-am imprimat imediat! Cea mare a folosit-o, în schimb, pentru lecții de engleză și franceză.

Apoi, noi jucăm Yumms și Rentz așa că tabelele noastre au fost mult mai frumoase scoase la imprimantă.

E mai ieftin când ai imprimantă acasă

Una peste alta, chiar dacă a trebuit să comandăm un rând nou de consumabile s-a dovedit a fi mai ieftin decât să cumpărăm tot felul de cărți, scumpe și am economisit și timp. Înainte mergeam la un centru de printare din cartier și era destul de complicat pentru că stăteam mereu la cozi. Acum când e mai bine să ne distanțăm fizic am câștigat și mai multă siguranță.

Iar acum că a început școala, mă gândesc că mulți dintre voi se află, din nou, în situația mea de acum câteva luni, motiv pentru care vă vând un pont: la magazinele partenere Canon se desfășoară o promoție pentru achiziția de imprimante, la care primiți un cadou surpriză.

Mai multe detalii se regăsesc aici, alături de multe idei creative în care imprimanta este elementul important pentru educație, dar și distracție.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()