Vocea ta: Călătoria mamei în viaţa copilului… suflet din suflet

Elena Stefan

Conectarea – suflet din suflet

Subiectul ”conectarea copilului cu mama” este un subiect amplu, mult prea profund pentru a se încadra în cuvinte, aici e vorba de sentimente, iar pentru a descrie în totalitate sentimentele, nu s-a ,,inventat dicționar”, doar încercăm să schițăm.

Copilul este un dar de la Dumnezeu, este un lucru cert. Momentul în care pruncul începe să se formeze în femeie, este momentul în care femeia devine un mic Creator din Creator de viață dătător. În funcție de starea și dorințele femeii în momentul conceperii, lucrează Creatorul cu ea, pentru că el iubește ca o mamă și oferă femeii, copil la acel moment, ce dorește.

Nu știam că sunt însarcinată, dar aveam tot felul de vise frumoase, toate lucrurile aveau o strălucire aparte, parcă tot ce atingeam prindea viață.

Mi-am luat un test de sarcină și de aici începe o minunată călătorie spirituală cu o fascinantă misiune.

Sarcina a fost apogeul

Sarcina a fost, pentru mine, apogeul, a fost perioada în care L-am întâlnit pe Dumnezeu și perioada în care mi-am făcut reproșuri, pentru că în viața asta, am avut momente în care m-am indoit de existența Lui.

Din momentul în care se zămislește pruncul, există o triplă conexiune: între Dumnezeu, mamă și prunc. De multe ori, uităm de existența Lui și ne orientăm atenția doar asupra noastră și a copilului.

Conectarea cu R.A, fetița mea, este continuă, indiferent de timp, loc, spațiu, situație, așa cum este si conexiunea dintre mine și mama mea, care mă simte mereu, indiferent de zâmbetul cu care încerc să ascund vreo durere.

Mi-amintesc de momentul în care am născut, era o zi cu o dublă binecuvântare – era ziua în care mă renășteam prin nașterea copilului. La primul contact vizual cu fetița mea mi-au venit niște cuvinte în minte: ,,Tu erai! Te cunosc!”

Îi simt trairile, stările și i le preiau

Nu pot să împart în categorii conexiunea cu R.A. Este totală. Îi simt trairile, stările și i le preiau. Presimt pericolele care o pândesc și, de multe ori, am fost acolo în ultimul moment pentru a o prinde când era să cadă în cap sau noaptea din pat. De răceli n-am scăpat nici noi și nici de febră, deși aparent eram sănătoasă, gradele mele urcau în termomentru odată cu ale ei.

R.A mă simte și ea. Încerc să maschez o tristețe cu zâmbete și cântecele. Îmi cuprinde chipul în mânuțele ei, mă fixează cu privirea și parcă mă întreabă : ,,Pe cine încerci tu să minți, mami?” Nu de puține ori s-a întâmplat să mă sărute  părintește pe frunte, gest care sterge orice urmă de durere din inima mea. De multe ori simt că este un om matur în piele de copil.

Dumnezeu se conecteaza la noi, iar noi suntem conectați intre noi. Trebuie doar să ne deschidem sufletul, să iubim cu sufletul… restul e o carte deschisă.

Cum am mai spus-o și cu alte ocazii, femeia este o Zeiță Creatoare de Miracole, aleasă special de Dumnezeu pentru frumusețea și puterea ei.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație